Aktualizovať podnet
Katastrofálny stav verejnej komunikácie

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Katastrofálny stav verejnej komunikácie

Zodpovednosť za riešenie: Studienka

V riešení
meno
Karolina 08. januára 2018

Dobry den, chcela by som poziadat o upravu cesty, ktora je v katastrofalnom stave.. aby sme v 21. storoci mali cestu pred domom, ktora neni z asfaltu ale z nejakej konzistencie, co aj polna cesta by bola lepsia tak to je uz co povedat.. Jedna sa o prvu odbocku pri vjazde do Studienky od MA, odbocka do LAVA, samozrejme odbocka do prava smer ihrisko je tiez v katastrofalnom stave v mieste pri potoku, no ta je v porovnani s nasou luxus..v kazdom rocnom obdobi prach, blato, kamienky, bordel vo dvore..VYTLKY? To ani neni vytlk, ten vznika v pevnom podklade ale toto? Jama na jame, uz sa jazdi po predzahradkach, cela cesta vyzera ako cvicisko pre tanky.. pan starosta zdvihnute svoj zadok a laskavo sa chodte pozriet..tiez by sme chceli cestu ako mate a aj upravene predzahradky..

26. január 2018

Odpoveď samosprávy

Vieme o stave komunikácie, nie je to len spomínaná komunikácia, sú aj iné v takom stave a úprava sa môže robiť až cesty vyschnú a nebude pršať, inak sú to zbytočné náklady.

Boris Soukup, starosta obce
29. január 2018

koporec andrej

Dobrý deň, Prosím nezvažuje aj alternatívu, kedy sa z ciest jednoducho odoberie nesúdržná vrstva navážky, ktorá je v suchom obdobi najväčším zdrojom prachu a naopak v obdobi zrážok zdrojom blata? Ako zbytočné, neefektívne nakladanie a plytvanie verejnymi zdrojmi vidím nekonečne zasypávanie vytlkov napríklad na novej ulici. Pôvodná cesta je tam síce tiež riadne “deravá”, ale určite nieje v takom dezolátnom stave ako jej súčastný povrch. Navrhujem. V prvom kroku odstrániť naväzenú vrstvu nesúdržného materiálu. Ako druhý krok navrhujem cestu cestársky autom pozametať. Takto vyčistený a síce dieravý povrch pôvodnej asfaltovej cesty bude neporovnateľne lepší ako “to” čo tam máme teraz. Ide mi hľavne o ľudí, ktorí tam žijú. Nie sú povinní znášať tento dlhé roky pretrvávajúci stav! Verím, že už v dohľadnej ceste nájdete cestu ako to urobiť. Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.