Ferdiša Kostku-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Dušana Treľová 29. októbra 2020

Rada by som poukázala na problém absolútne nedostatočného osvetlenia na ulici Ferdiša Kostku smerom na Vysokú pri Morave. Lampy, ktoré sa na ulici nachádzajú totiž len veľmi slabo osvetľujú danú ulicu, čo spôsobuje za tmy problémy chodcom, ale tiež je to samozrejme otázka bezpečnosti. Verím, že sa tento podnet prehodnotí a bude v budúcnosti riešený, ďakujem.

05. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Informoval som o ňom kompetentných so žiadosťou o vyjadrenie. Po odbržaní informácií Vás budem informovať.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
12. október 2021

Dušana

Dobrý deň prajem. Opakovane by som chcela upozorniť na problém nedostatočného osvetlenia ulice Ferdiša Kostku ako hlavného ťahu na Vysokú pri Morave. Na jednej strane ulice lampy chýbajú úplne (sú tam len stĺpy s elektrickým vedením), na druhej strane lampy svietia len sporadicky. Na ulici je niekoľko prechodov pre chodcov, ktoré sú ale v úplnej tme, čiže predovšetkým v skorých ranných resp. večerných hodinách nie je chodcov pri prechádzaní takmer vôbec vidno. Je to veľmi nebezpečné aj z pohľadu šoférov. Na konci hlavnej cesty (na ulici Jána Ondruša) bolo vystavaných niekoľko nových bytoviek, ulica sa pomaly zahusťuje, a teda aj chodcov a vozidiel pribúda. Problém s akútne nedostatočným osvetlením ale nikto nerieši. Prosím o prehodnotenie tohto problému. Vopred ďakujem!
01. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, od zadania podnetu uplynú čoskoro 2 roky, ale stanovisko samosprávy dosiaľ zverejnené nebolo. Na nedostatočné osvetlenie v danej lokalite (ulice Ferdiša Kostku, Jána Ondruša a i.) poukázali viacerí občania - viď napr. podnety ID 131906, 130766.

@Zadávateľka podnetu: Dobrý deň, aký je prosím aktuálny stav? Zmenilo sa medzičasom niečo (k lepšiemu :-)?
01. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia a taktiež bol podnet opätovne preposlaný samospráve so žiadosťou o vyjadrenie.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. september 2022

Anonym

Dobrý deň, k verejnému osvetleniu na ul. Ferdiša Kostku a Jána Ondruša sa v minulosti (Dec 2018) vyjadrila pani Noskovičová zo spoločnosti Regionálne cesty Bratislava a. s.:
https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/60956/jana-ondrusa-osvetlenie-chybajucenedostatocne

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania