Parkovanie na trávniku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Moje Meno 25. marca 2015

Pri križovatke ulíc Janka Kráľa a Ružovej pravidelne parkujú vozidlá na trávniku. Za ten čas si tam "vydlabali" peknú jamu a samozrejme zničili okolitu zeleň. Nehovoriac o blate, ktore roznášajú po okoli v čase nepriaznivého počasia...

26. marec 2015

Ing. Ukropec Jozef

Bolo by veľmi užitočné po odstránení tohto dlhoparkujúceho vraku urobiť na tomto mieste chodník pre občanov a vyznačiť na ceste prechod pre chodcov, ktorý by priamočiaro nadväzoval na chodník na Ružovej ul, Občania Stupavy by nemuseli obchádzať tento vrak cez komunikáciu a riskovať možné stretnutie s motorovými vozidlami.
26. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Na základe Vášho podnetu sme sa spojili s náčelníkom mestskej polície a hliadky MsP sa v najbližších dňoch budú zaoberať priestupkom v danej lokalite.


Zuzana Lovíšková, prednostka MsÚ
26. marec 2015

peter

Pan Ukropec, ako byvaly poslanec MSz, mozete mi prosim priblizit, akym sposobom ste v minulosti - kedze tu navrhujete konkretne riesenia - takuto poziadavku podali? Alebo je po bitke kazdy general? :-)
27. marec 2015

Ing. Jozef Ukropec

Váž. p. Peter, neviem, či ste ten pracovník št. správy, ktorý vlastní vrak a s ktorým si špiniť ruky nikto nechcel. Budete prekvapený, ale ako poslanec som na predmetnú devastáciu životného prostredia upozorňoval viackrát. Naposledy som svoj návrh riešil komplexnejšie, lebo som navrhoval ved. odboru výstavby, aby bol chodník a prechod cez cestu urobený spolu s preasfaltovaním komunikácie na Ružovej ul. na ktorú bol odhadnutý rozpočet vo výške 30,- tis. €. Vzhľadom k tomu, že boli urobené nové parkovacie miesta bola by to pre občanov Stupavy prospešné /na Ružovej je mater. škola/ . Chodník a odstránenie vraku som riešil aj na základe upozornenia viacerých občanov z predmetnej lokality. Ak máte záujem neskrývajte sa za menom Peter a môžeme sa o probléme porozprávať.
28. marec 2015

Felix

O com to tu riesite kazdy den nasadit papucu kazdy den ziinkasovat a rozmysli si ci bude tak draho parkovat. Len by nesmeli mat mestsky strach tu papucu nasadit.
10. apríl 2015

Stano

18. apríl 2015

Rado

Felix: No neviem či zrovna naši mestský majú "strach" dať niekomu papuču alebo pokutu :-D
29. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po obdržaní podnetu sme vykonali úpravu "vydlabanej" jamy.

Zuzana Lovíšková, prednostka MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania