Nefunkčné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

Na uliciach Borovicova, Jedlova a Pod vrskom uz niekolko mesiacov nefunguje verejne osvetlenie, co ma dopad na bezpecnost v tejto lokalite v nocnych hodinach. Prosim, aky je stav riesenia po poslednom Mestskom zastupitelstve? Dakujem.

31. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Túto tému sme otvorili už 11. februára, kedy prebehlo stretnutie so zástupcami o.z. Dúbravy. Na stretnutí sa zúčastnili viacerí obyvatelia danej lokality a hladali sa spoločné riešenia. Záverom môžem povedať, že nám ide spoločne o bezpečnosť obyvateľov v danej lokalite a robíme všetko preto aby čím skôr bolo verejné osvetlenie opäť funkčné. Odberné miesto bolo investorom odhlásené. Prihlásenie nového odberného miesta podľa informácií trvá niekoľko týždňov. Zo strany mesta Stupava bola podaná žiadosť na Západoslovenské elektrárne a zároveň minulý týždeň už prišlo aj k podpísaniu zmluvy v danej veci. Okrem toho, že je našou prioritou, aby verejné osvetlenie čím skôr svietilo, tak na najbližšie mestské zastupiteľsvto bude zaradený bod - prevzatie verejného osvetlenia v danej lokalite do správy a majetku mesta Stupava. Takýmto krokom vychádza samospráva obyvateľom v ústrety. Našou filozofiou je postupné preberanie skolaudovaného VO do majetku mesta. Samostatnou témou sú súkromné ulice. Tejto téme budeme venovať pozornosť aj v najbližšom vydaní Stupavských novín.




Roman Maroš, primátor
01. apríl 2015

Ivan.K

Smutne je konanie ZSE .....odpojenie bolo z hodininy hodinu ale zapojenie niekolko mesiacov........
01. apríl 2015

Ľubomír S.

Okopírované zo stránky ZSE.
Zákonná lehota na pripojenie nového odberného miesta je 30 dní, ale spravidla zmluvu zákazníkovi posielame oveľa skôr. Technici ZSE spracovávajú žiadosti postupne, ako im prichádzajú v evidenčnom systéme.
Zložitejšie prípady (napr. pri demontovanom elektromere) si však vyžadujú dlhší čas na prípravu zmluvy o pripojení. S pripojením je spojených viacero úkonov, ktoré musíme vykonať s ohľadom na bezpečnosť zákazníkov.
01. apríl 2015

Ivan Kolenič

...lahko odpojit a tazko pripojit....upomienku poslat hned a hned aj odpojit:-))) ale opacne?... to uz sa hra na 30 dni a dasich 30 dni.....pochopitelne? nie....skor....smutne
01. apríl 2015

Ivan Kolenič

uzasne prekvapenie u nas na ulici sa svieti:-))) vsetkym ktory sa o to pricinili velke DAKUJEM:_)))
02. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dňa 01.04.2015 bolo verejné osvetlenie opäť zapojené.

Zuzana Lovíšková, prednostka MsÚ
02. apríl 2015

Martin Fugger

Podnet je možné považovať za vyriešený. Ďakujem za vybavenie.
20. február 2017

Peter

Nefunkčné osvetlenie

Nefunkčné osvetlenie, tma v noci na ulici.
31. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržal som informáciu z VPS Stupava:
"Závady na V.O. boli odstránené"

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania