Parkovanie v zákaze počas rekonštrukcie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

ako su postihovany vodici vozidiel parkujuci v zakaze zastavenia pocas rekonstrukcie na hviezdoslavovej ulici v maste? riesi to vobec mestska policia? kazdy den tam totiz parkuje niekto... pripadne, ak to tak ma byt, je potrebne odstranit prenosne znacenie...

15. apríl 2015

Juro

fotene počas jazdy z auta???? aja vy by ste mali byt posihnutý za priestupok fotenia mobilom počas jazdy......
15. apríl 2015

aky pozicaj, taky vrat...

Napadlo vas, ze to moze byt z onboard kamery, pripadne ti mohol fotit napriklad spolujazdec...
15. apríl 2015

Michal

Nikde nieje vidno ze vozidlo je v pohybe . Kľudne mohol dotyčný vodič zastaviť. Ale ano aj mna to zaujíma ako toto riešia. Ci len čakajú na kamerách kým niekto odboči cez zákaz z billy ?
18. apríl 2015

Emil

V Stupave pre nás pôsobí len jedna hliadka a to si myslí, že je pre Stupavu málo. Ani policajti nedokážu byť všade... A kto dodržuje prepisy sa predsa nemusí policajtov čakajúcich na kamerách... ;-)
24. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Hliadky MsP denne kontrolujú nerešpektovanie prenosného dopravného značenia na ul. Hviezdoslavova a zistené priestupky riešia v zmysle Zákona 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších noviel . Hliadky bohužiaľ nemôžu v danom úseku tráviť celý deň, nakoľko riešia aj iné úlohy vyplývajúce im zo Zákona 564/1991 Zb. o obecnej polícii, znení neskorších noviel. Doporučujeme do budúcnosti bezprostredne takéto podnety nahlásovať na telefónnom čísle MsP 0905621454, alebo 02/65934100, aby sa mohol riešiť okamžite.

Milan Válek, náčelník MsP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.