Upozornenie na skladku pneumatik

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Daniela 16. apríla 2015

V poslednom case sa na mieste byvalej strelnice objavila kopa pouzivanych pneumatik. Pred 2 dnami vsak boli na miesto odkial, po zruseni strelnice a blizkeho amfiku, zostal aspon prijemny vyhlad cestou do CHKO, privezene dalsie a dalsie pneumatiky. Co tam vobec robia? Mna by zaujimalo, ci si niekto tvori nelegalnu skladku vedome alebo o nej majitel pozemkov ani nevie. Po vsetkych problemoch, ktore sa v oblasti Kremenice rozmnozili - zrusenie amfiku, nedodrziavananie podmienok vystavby este aj toto? Neverim!

17. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Po nahlásení Vášho podnetu sme následne preverovali vzniknutú situáciu a požiadali sme aj o stanovisko majiteľa pozemkov. Tieto kopy pneumatík sú výsledkom aktivity spojenej s čistením okolitého lesa, v ktorom sa pneumatiky nachádzali. Momentálne sa neporiadok nahromadil na jedno miesto a budúci týždeň budú pneumatiky odvezené preč a miesto bude vyčistené.



Roman Maroš, primátor
17. apríl 2015

Daniela

Dobry den,
Vasa informacia ma velmi potesila, kedze tento pohlad je naozaj smutny az desivy. Aj my, obyvatelia Kremenice, sme v minulosti organizovali cistenie okolo strelnice, Na Vyhliadke a celom okoli Kremenice a aspon takto prispiet k cistote okolia a prirody. Preto to zdesenie. Dakujem za odpoved.
24. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Pneumatiky boli odvezené.

Roman Maroš, primátor

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania