Porušovanie zákazu vjazdu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení

Pokial viem na ulicu Jilemnického je zákaz nad 3,5tony. Riešilo sa to už dávno nehovoriac o tom ze cela ulica je rozbitá od ťažkých strojov. Viete toto už nejako riešiť ?

07. máj 2015

Michal

Popraskané cesty
18. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. V uvedenej lokalite stavebné stroje vykonávali terénne úpravy v okolí stavebných pozemkov a novo postavených domov. Vzhľadom na nedostupnosť z ulice Jána Ondruša stroje použili prístupovú komunikáciu z ulice Vincenta Šikulu. V súčasnej dobe v danej lokalite, vykonávajú pracovníci Slovenského vodohospodárskeho podniku - Správy povodia Moravy prierez drevín pri koryte potoka, spojenú s odvozom vypílených kmeňov stromov a iného biologického odpadu.

Milan Válek, náčelník MsP
29. júl 2015

Fero

Stavebný stroj pracuje pre firmu, ktorá realizuje stavbu a nevykonáva prácu spojenú s odvozom vypílených kmeňov stromov a iného biologického odpadu.
Navyše, firma pri stavebných prácach zúžila koryto potoka cca o 1,5 metra a do potoka nahrnula stavebný odpad. (tehly, kusy betónu a iné), pravdepodobne potrebovali získať 3-metrové ochranné pásmo potoka, alebo chceli ušetriť na likvidácii odpadu na skládke.
O týchto "úpravách" asi pracovníci Slovenského vodohospodárskeho podniku nevedia, resp. neboli informovaný.
Úprava koryta potoka by určite zaujímala aj ministerstvo životného prostredia.

Podobne riešila likvidáciu stavebného odpadu aj firma, ktorá postavila 3 bytovky na ulici Vincenta Šikulu, medzi kotolňou a bytovkou vykopali jamu o rozmere cca 15 x 8 metrov, hlbokú cca 2 metre a všetok odpad tam zahrabali.
07. apríl 2016

Michal

Ako to je už známe, je to zbytočné niečo riešiť a nahlasovať. Zákaz sa sústavne porušuje.
26. apríl 2016

Matej

Opat a opat porusovanie zakazu vjazdu. Stavba sa vykonava na vedlajsej ulici, ktora je pristupna, ale nakladne auta sustavne porusuju zakaz a prechadzaju nasou ulicou. Vid foto. Ziadam o presetrenie tohoto podnetu. Dokazi posielam v prilohe.
29. apríl 2016

Michal

Každodenne porušovanie. Koho môžeme kontaktovať ? Mestská polícia nemá záujem sem chodiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania