Janka Kráľa-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Tomáš 03. októbra 2023

Chcem upozorniť na dlhotrvajúcu situáciu pri kotolni. Najmä v pia-sob sem chodí mládež a iné indivíduá popíjať alkohol. Sklo a odpad nevyhadzujú do kontajnerov, ktoré sú asi 10 m od nich, ale rozbíjajú ich o zem, z čoho sú všade črepiny. Prechádza tade mnoho ľudí/detí/psíčkarov a kráčať po rozbitom skle nie je ideálne, nehovoriac o autách, ktoré sú tam zaparkované a rozbité sklo končí veľakrát pod ich kolesami. O močení kade tade a hluku pod oknami bytoviek ani nehovorím. Chcel by som sa informovať ako sa dá táto situácia riešiť, nakoľko už som zopárkrát volal aj mestskú políciu, čo ich však od navštevovania a znečisťovania tohto miesta neodradilo. Je možné, aby sa táto situácia časom riešila inštaláciou kamery ako v iných častiach Stupavy alebo dokedy to budeme ako obyvatelia trpieť?

11. október 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, oslovili sme mestskú políciu aby sa k danej veci vyjadrili a zároveň zvýšili hliadky v predmetnej lokalite.
11. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mestská polícia zintenzívni hliadkovanie v poobedných a večerných hodinách v tejto lokalite. Zároveň táto lokalita bude navrhnutá pre umiestnenie kamery, pokiaľ príde k rozširovaniu kamerového systému v rámci mesta.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania