Chýbajúce detské ihrisko v Máste

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení

V Máste máme len jedno detske ihrisko na Štúrovej ulici. Toto ihrisko vzhľadom na jeho stav a vek je už nevyhovujúce. Nebolo by možne v Máste vytvoriť ešte aspoň jedno nové ihrisko?
Vzhľadom na to, že neviem ako ma mesto Stupava vysporiadané pozemky, neviem určiť konkrétne miesto kde je by bolo možné ihrisko realizovať. Preto uvádzam adresu aktuálne jediného ihriska na Štúrovej ulici.
Vo volebnom programe viacerých Mástkých poslancov bol sľub o vytvorení tohto detského ihriska. Zatial sa však nič nevytvorilo.

08. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ihrisko, ktoré uvádzate je na pozemku v správe Bytovej agentúry rezortu ministerstva obrany ( BARMO). S BARMOM malo mesto stretnutie za účelom odkúpenia pozemku do vlastníctva mesta Stupava, ale neprišlo k dohode. Pokúsime sa vyvolať rokovanie za účelom nájmu tohto pozemku, nakoľko momentálne mesto nemá vhodný pozemok, kde by bolo možné vybudovať detské ihrisko, aktuálne sú v procese rokovania ohľadom vybudovania rodičovského centra v Obecnom dome v Máste, ktoré by potreby rodín s malými deťmi mohlo aspoň čiastočne zabezpečiť.
20. december 2023

Radoslav

Dobrý deň, podarilo sa dohode o prenajme od bytovej agentúry BARMO nejako pohnúť? Má samospráva nejake nove informácie? Ďakujem.
21. december 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. január 2024

Radoslav

Dobrý deň, po ďaľšom mesiaci bez odpovede samosprávy, by som sa rád opäť informoval o aktuálnom stave možnosti prenájmu detského ihriska aktuálne vo vlastnictve bytovej agentúry BARMO našou samosprávou. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania