Parkovanie na chodnikoch aj na trave..bez pokuty

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
KrajsiaStupava Stupava 26. mája 2015

Kedy to prestane mesto a MsP riesit? Platime si dane, tak nech auta parkuju na pakroviskach a nie na chodnikoch, ktore boli postvene pre ludi.
Ak sa nebude riesit, tak vieme, koho nevolit...

27. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Hliadky MsP na vozidlá parkujúce na chodníkoch a verejnej zeleni umiestnili výzvy upozorňujúce na porušovanie ustanovení zákona o premávke na pozemných komunikáciách. Tento problém MsP priebežne rieši aj v iných častiach mesta .

Milan Válek, náčelník MsP
29. máj 2015

Peter

Na tomto chodniku zaparkovane auta obyvatelom vobec neprekazaju. Dokonca by bolo vhodne urobit z chodnika oficialne parkovacie miesta. Na druhej strane cesty je pekny, siroky chodnik. Su tam prechody, spomalovace. Kedze je tam okrem bytovky aj skolka, obcania by boli za dalsie nove miesta povdacni.
01. jún 2015

Sväťo

A zadalsie , kto ma pravo na zverejnovanie fotiek, na ktorych je uvedena SPZ ? Toto je porusenie osobnych prav a ochrany osobnych udajov? Mesto moze byt rado, ze ich nikto nezazaloval zato.
01. jún 2015

Sväťo

Neviem o com sa tu vlastne bavime? Tieto miesta minim.10. rokov ludia vyuzivaju ako parkovacie miesta. Pokial viem pred tym nez pred skolskou a nacelej Ruzovej ulici prerobili parkovacie miesta ako su dnes, vsetci parkovali ako vidime na obrazku. To nikomu nevadilo. A zrazu sa najde niekto kto sa velmi nudi a buzeruje ludi naokolo miesto toho aby si riesil svoje komplexy doma. Navyse nikde nieje tabula, ktora zakazuje statie a parkovanie. NIkde nie je znacenie ze sa jedna o chodnik. Chodnikom sa rozumie vyvysenie miesto na vozovke, kde smu chodit chodci. A navyse preco MP chodila davat upozornenia o 23:35 hod ked vsetci spia? Preco nechodia vcase, ked su vsetci doma? Nech mesto teda prerobi aj tieto miesta tak ako su pri skolke, alebo ench zabezpeci adekvatne parkovacie miesta.
17. jún 2015

KrajsiaStupava Stupava

dolezite fakty:

1.auta parkuju na chodniku, neda sa to popriet... este som nevidel, aby niekto postavil take uzke prakovisko...
2. suhlasim s tym, ze MsP nemoze len upozrnovat, tak sa nic nezmeni... ani na vlastnu vyplatu si nezarobia
3. kedysi tolko aut nebolo, takze s nimi nebol problem, ktory je dnes viditelny na skoro kazdej ulici
4. tvrdit, ze parkovanie na chodniku nikomu nevadilo... by som sa neodvazil. To moze napisat len clovek bez uvazovania ...
5. mesto musi riesit tento problem zabranou(stlapiky su asi najucinnejsie), aby auta neparkovali na chodnikoch a ludia mohli kludne kracat po mestskych chodnikoch a nie po cestach, ktore su urcene pre dopravne prostriedky
6. tento problem nebol do dnesneho dna vyrieseny...jednym kliknutim a napisanim to urcite nepojde...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania