Nevhodná hudba pre deti počas pivného festu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Miloslav 08. júna 2015

Pivný fest v stupavskom zámockom parku bol sprevádzaný hudobnou produkciou rockových a hard-rockových skupín so silne ozvučeným pódiom, inštalovaným hneď za jazierkom. To bolo v rozpore s programom pre deti (skákací hrad, člnkovanie a pod), ktoré hluku a takejto hudbe boli vystavené. Prostredie parku je typickým magnetom pre rodiny s deťmi, bude preto vhodné do budúcna prispôsobiť fest po hudobnej stránke aj najmenším do 12 rokov. O to viac, ak sa s nimi v programe ráta.

11. jún 2015

Stano

To je pivny festival,ako to jecajxv nazve uvedene.To ze tam dieta pozera na mnozstvo ludi ako slopu pivo Vam nevadi,ale hudba hej.Zvlastne.Ved v programe bolo uvedene ake kapely tam budu,tak naco tam dieta vodite.
23. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podujatie Stupavský pivný fest 2015 bolo riadne ohláseným a povoleným podujatím zo strany mesta Stupava, ako aj vedenia Domova sociálnych služieb a zariadenia pre seniorov. Podujatie bolo ukončené o 22.00 hod., na poriadok dohliadala Mestská polícia v Stupave a súkromná bezpečnostná služba. Intenzita ozvučenia koncertov na verejných priestranstvách je často vnímaná subjektívne, rovnako hodnotený môže byť aj výber interpretov. Stupavský pivný fest mal úspešnú návštevnosť a dobrú atmosféru. Je nám ľúto, že pre Vás bolo toto podujatie nepríjemným zážitkom.

Roman Maroš, primátor

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania