Rozbita cesta Karpatska ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Katarina 30. augusta 2015

Dobry den,
Zaujimalo by ma, ci sa planuje oprava Karpatskej ulice, pri Borniku. Cesta je v katastrofalnom stave uz dlhy cas, na Kremenici sa stavia o stosest, tazke auta a stroje likviduju tento usek este viac a mesto to absolutne neriesi. Preco?

31. august 2015

Stupavcanka

Dobry den,
to by veru zaujimalo aj mna, vdaka tomu totiz jazdia vozidla, a to nielen osobne, likviduju pozemky, ktore su v sukromnom vlastnictve obyvatelov vedlajsich ulic. Tieto pozemky povazuju za cesty, resp.komunikacie no nie vsetky boli "skolaudovane" takze podla mna prechadzaju po sukromnom pozemku a prejazd si dovoluju len vdaka tomu ze komunikacie v sprave mesta Stupava su v katastrofalnom stave a preto nicia ostatne.
13. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Po Vašom podnete sme opätovne vyvolali rokovanie s investorom v danej lokalite ako aj so zástupcom BVS. Cieľom stretnutie bolo zosúladenie krokov. Investor má záujem ako i záväzok túto komunikáciu opraviť. Zároveň sa hľadala cesta koordinácie medzi investorom a BVS, ktorá má v tej istej časti realizovať svoje aktivity. Bolo by nelogické, keby investor zrealizoval opravu komunikácie a o pár týždňov či mesiacov by BVS túto komunikáciu musela rozkopať a realizovať nanovo. Po stretnutí vieme povedať, že BVS svoju realizáciu neplánuje skôr ako v roku 201. Záleží taktiež od schváleného plánu investičnej činnosti pre rok 2017 zo strany BVS. Preto investor svoju podmienku v podobe opravy komunikácie zrealizuje na jar 2016.

Roman Maroš, primátor
15. október 2015

Katarina

Dakujem za odpoved!
15. september 2018

Matej Sedláček

Dobrý deň,

je už k dispozícii informácia, kedy BVS zrealizuje svoj zámer a kedy dôjde k vyriešeniu zlého technického stavu Karpatskej ulice? Od podania pôvodného podnetu uplynuli viac ako 3 roky (!), no Karpatská ulica v úseku od amfiteátra vyššie je v čoraz horšom stave a mesto nezabezpečuje ani len pravidelné čistenie tohto úseku.

S pozdravom,

Matej Sedláček

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania