Neprehľadné križovatka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Juro 03. septembra 2015

Dobrý deň
Chcel by som požiadať o osadenie zrkadla na križovatku Moyzesova a Železničná. Výjazd z Moyzesovej ulice je hore kopcom a ak je na ľavej strane ( pri Tondachu) zaparkované auto, výhľad je zakrytý a nie je vôbec nič vidieť. Ďakujem

03. september 2015

Miro Kulich

Alebo obmedzit parkovanie, tak nebranilo vo vyhlade do krizovatky. Zrkadlo na tejto tmavej ulici dlho asi nevydrzi...
Inak suhlasim, v Stupave je viacero krizovatiek, kde je zhorseny vyhlad pre prekazky. Napr. krizovatka, smer od Vajanskeho na Dlhu. Cez smetiaky nic nevidno...
03. september 2015

Ujo Juo

Áno p. Kulich správne. Aj na Dlhej oproti Dlhej 6/A vo výjazde v átria Agátok na Dlhú je veľmi zlý výhľad malo by sa tam obmedziť parkovanie aby nebránilo výhľadu do križovatky a nezaberalo jeden jazdný pruh. :-)
04. september 2015

Edo H.

Tam pred tým Tondachom je spomaľovací retardér a nerozumiem prečo je v tom mieste? V tom mieste nie je žiaden výjazd z bočnej ulice. Mal by byť posunutý na iné miesto.
07. september 2015

Juro

@Miro Kulich : Nemyslim si, ze mozu nariadit zakaz parkovania na sukromnom pozemku,Jedno zrkadlo uz na Zeleznicnej je /vyjazd Sturova/ a je tma dlhe roky a v pohode....
@Edo H.Retarder je tam zrejme kvoli vyjazdu zo Sturovej a aby aj celkovo znizil rychlost aut na Zeleznicnej ulici.
Celkovo tento vyjazd je problematicky, ak su auta odparkovane az v krizovatke na pravje strane tak tiez je problem ak auto odbocuje zo Zeleznicnej a zaroven niekto z Moyzesovej vychadza....
07. september 2015

Edo H.

Juraj, keby tam bol kvoil vyjazdu od Sturovej, tak je 5m pred krizovatkou, ale nie 150m. Je niekde hned za Tondachom. Kym dojdes ku krizovatke, tak uz kludne ficis 80km/h.
18. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu. Danú situáciu riešime so zástupcom ORPZ-ODI v Malackách. Momentálne na základe požiadania čakáme na miestnu obhliadku.



Martin Zelinka, referát dopravy a majetku
02. apríl 2017

Peter Smelik

Od IX/2015... a stále sa čaká na "miestu obhliadku" !? To čo je... "miesta obhliadka" ? Kto ju má a do kedý ju mal/musí vy/konať a čo môže/má byť jej výsledkom ? Termíny prosím ?
04. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, od zadania podnetu uplynulo 7 rokov a dosiaľ má status "v riešení". Pozná zadávateľ alebo niekto z účastníkov diskusie aktuálny stav? Prispeli by prípadne aktuálnou fotografiou?
05. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
05. september 2022

Juro

Situacia stale nie je vyriesena
05. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
08. september 2022

Anonym

Dobrý deň, pridávam aktuálnu fotografiu priamo z miesta aj ortofoto z webovej aplikácie ZBGIS. Túto križovatku začne onedlho využívať výrazne viac účastníkov cestnej premávky (nielen vodičov). V danej lokalite sa totiž dokončuje polyfunkčná budova, v ktorej má byť aj obchod s potravinami. Vjazd na parkovisko pred ňou resp. výjazd z neho je plánovaný na pozemok s parc. č. 1939/44 (LV 2783), t. j. smerom k bytovému domu súp. č. 893.

https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/detail/kataster/parcela-c/859320/1939_44?pos=48.267366,17.028510,19

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania