Marcheggska ulica- jazierko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Neriešený
meno
Veronika 21. októbra 2015

Dávam podnet na riešenie problému na Marcheggskej ulici, pri penzione Evergreen(myslim ze tak sa vola), nakolko staci ze pol dna prsi a ludia nemaju kade prejst k svojim domovom, pretoze je tam hotove jazierko. Neda sa prejst ani po krajoch pretoze je tam voda vsade po clenky minimálne. Poprosila by som kompetentnych o vyriesenie problemu, pretoze takto sa naozaj neda fungovat tade chodit do prace a z prace domov. Obcas sa najde dobra dusa a otvori poklop kanala ktorý tam je ale to nie je riesenie.
Nastastie dneska rano sa ta dobra dusa uz nasla ale to tiez po jednom dni co si musel clovek nohy macat. Inak to byva zatopene az komplet po kraje.
Ďakujem

22. október 2015

Radovan

Dobry den.Kompetentny by mohli uz konecne doriesit aj osvetlenie Marcheggskej ulice smerom k bytovke ktora je na konci.V noci je tam totalna tma,priam raj pre zlodejov.Aj tam ziju obyvatelia mesta ktorí platia dane.Dakujeme
25. október 2015

Lina Holičová

Rovnaka situacia so zatopenou ulicou je aj na useku Mierova po krizovatku so Zeleznicnou. Okraje cesty su rozbite, okraj chodnika (alebo cyklochodnik, ako to oznacuju) sa rozsypava tiez. Retarder brani odtekaniu vody. Krizovatka s Dlhou bola niekolko krat opravovana ale uz su tu vytlky a jamy...Na Dlhej sa rovnako tvoria mlaky po dazdi a nie je nudza o sprchu od aut... Takto by sa dalo pokracovat do nekonecna. V noci je tu tma, osvetlenie je nepostacujuce a daleko od seba...
26. október 2015

Veronika

S tym osvetlenim suhlasim, s tym je problem podla mna na vsetkych vedlajsich uliciach, ze si clovek nevidi ani pod nohy...dobre ze si hubu nerozbyje na tych chodnikoch vyskladanych z kociek..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania