Odstraňovanie dlažby na Námestí sv. Trojice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Ján Jaďuď 11. novembra 2015

Dobrý deň,
pán primátor, zarazilo ma neprofesionálne a neekonomické odstraňovanie dlažby komunikácie na Námestí sv. Trojice ťažkou stavebnou technikou. Mám za to, že odstraňovaná dlažba nie je zničená tak, aby sa už nedala použiť pri opravách ostatných komunikácií na Námestí sv. Trojice alebo na Hlavnej ul. Preto prosím vysvetlenie, prečo sa takto mrhá predtým vloženými prostriedkami a táto dlažba sa neodstraňuje ručne a neukladá sa na palety?
Ďakujem za vysvetlenie. S úctou
Ján Jaďuď, Mariánska 26, Stupava

13. november 2015

KrajsiaStupava Stupava

Dobry den,

tiez ma to zaujalo, preco sa meni povrch na velkej betonovej ploche za cierny asfaltovy.
Ale skusim si aj odpoved,... lebo tam idu stavat velku opachu a stavebne stroje by aj tak znicili tu dlazbu, Takze je to jedno, kto ju znici, vsak aj tak bude polovica namestia k.o..
Dalsia otazka je, preco prave tuto ulicku, a nie napr.: Sturova, ktora by si ho aj zasluzila.... Ak si to zaplatil investorom novej obludy pri kostele, tak je to ok. Ale ak mesto, tak je to proti logike.
A na zaver len holy fakt,v lete tam bude urcite "prijemne teplucko".
15. november 2015

Moje Meno

ja sa opytam, kto ocisti gomove stopy z uncka, co ostali na namesti? alebo aj tu santil v noci daky zacinajuci nadejny drifter?
19. november 2015

majkazgurunu

Výmena dlažby na námestí

prečo bola vymenená pekná dlažba, ktorá zjednocovala výzor hlavného námestia pri kostole a ktorá nebola nijak poškodená za prvoplánový asfalt??? je možné robiť takéto zásahy aj bez verejnej diskusie? výrazným spôsobom to mení vzhľad mesta a jeho najviac viditeľnej časti
23. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vzhľadom na neustále sťažnosti obyvateľov mesta Stupava, na uzatvorenie Nám. sv. Trojice sa museli práce čo najviac urýchliť a skrátiť dobu rekonštrukcie vrchného obrusného povrchu. Dlažba sa odvážala na zberný dvor a nepoškodené kusy budú roztriedené, napaletované a pripravené na prípadné ďalšie použitie. Dopravné značenie na predmetnom námestí bude upravené značkou B25 ,, 3,5t ´´ - zákaz vjazdu áut nad 3,5 t aby zrekonštruovanú časť námestia nezničili nákladné autá. Momentálne je schválený projekt organizácie dopravy a objednané predmetné značenie.

Martin Zelinka, referát majetku a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania