Voľby

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Milan 29. februára 2016

Dobrý deň.
Nakoľko občanom s trvalým pobytom v Stupave ,ktorí
bývajú v chatách na celoročné bývanie ste oznam o čase a mieste volieb nedoručovali a ani na elektronickej webstránke neuvádzate kam majú ísť voliť, prosím Vás, aby ste pre nich doplnili miesto konania volieb na webstránke mesta.

Ďakujem a prajem Vám pekný deň.

01. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Informáciu o voľbách sme doplnili a je možné ju nájsť aj na webovom sídle mesta Stupava. Mesto Stupava oznamuje obyvateľom všetkých chatových a záhradkárskych lokalít, ktorí majú v Stupave trvalé pobyty evidované v chatách /súpisné čísla budov sa začínajú na číslicu 5 ..../, že volebná miestnosť sa nachádza v budove Mestského úradu v Stupave v zasadačke na prízemí - volebný okrsok č. 1. Voľby sa konajú 05. 03. 2016 v čase od 7.00 do 22.00 hod. Vo volebnej miestnosti svoju totožnosť treba preukázať občianskym preukazom.

Vo volebnom okrsku č. 1 v zasadačke Mestského úradu v Stupave na Hlavnej ulici č. 1/24 môžu uplatniť svoje volebné právo aj občania, ktorým boli zrušené trvalé pobyty a sú prihlásení k trvalému pobytu v meste Stupava /bez konkrétnej adresy/.




Zuzana Lovíšková, prednostka MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania