Cesta a mostík pod oborou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
radoslav 06. apríla 2016

cca pred mesiacom sa začala výstavba na parcele doteraz zalesnenej pod oborou ,smer na ulicu U Kozánka ,momentálne sa robia navážky skaly a zemina a cestu ktorú sme si my zopar obyvatelov na svoje náklady udrziavali ako tak zjazdnú nám devastujú 18ton vážiace vozidlá a nevraviac už o mostíku ktorý sa prepadol cca o 30cm . neda sa tu existovať a nevraviac o znecistovani a prachu aky je na tejto ceste jedinej prijazdovej ! uz sme oslovili aj televiziu a dali podnet aby sa na tento havarijny stav prisli pozriet a urobili o tom reportáž nakolko je otázkou času krátkeho keď sa tu stane úraz alebo si niekto poškodi vozidlo ak mostík prepadne.bolo slubene že sa mostik opraví pred rokom ale samozrejme nič ako už je zvykom... bolo by vhodné sa prísť pozrieť na stav aký tu máme.vďaka.

20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, mesto Stupava odoslalo výzvu spoločnosti Green Resort, aby počas realizácie stavby v lokalite Obora dodržiavali podmienky stavebného povolenia - dbali na čistotu a minimalizovali prašnosť. Súčasťou výstavby je aj rekonštrukcia časti komunikácie ako aj rekonštrukcia mostného objektu.

Roman Maroš, primátor
28. august 2017

radoslav

Cesta na oboru a pajštún

už vyše rok jazdíme po ceste vysypanej skalami o objeme 10 cm do našich obydlí. doteraz sme si cestu sami na naše náklady vysypali malým priemerom makadamu a zavážali akotak, no vozidla mame už tak zničene a niesu ochotný urobiť nápravu už sme oslovili stavby veduceho a nič tak sa pýtame zaujíma pana starostu len centrum mesta? kostol a okolie? a ulica pred uradom??? oslovili sme už TV a slubili urobiť reportáž o ceste a okoli chraneneho uzemia. a už par dní je otvorený kanál ale zjavne to nikomu neprekáža až dokym tam nepadne dieťa potom bude každy hladať vinu ale vinnika nebude... pekny vikend pan starosta. R.V.
03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
bola vybudovaná nová komunikácia v danej lokalite. Podnet je uzatvorený a vyriešený.

Ing. Lívia Štulajterová, referent územného plánovania a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania