Blokovanie Bezručovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

Pred bytovkou Berzručova 28 neustále parkujú autá čím blokujú obojsmerný prejazd a garáže.

13. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Mestská polícia vykonáva v uvedenej lokalite kontroly a rieši protizákonné parkovanie vozidiel. Ďalej Vám dávame na vedomie, že ak posielate fotografiu nesprávne zaparkovaného vozidla do Odkazu pre starostu, tak do okamihu, než ju administrátor zverejní, uplynie určitý čas. Z tohto dôvodu nemôže byť Váš podnet ihneď preverený. Porušovanie predpisov preto oznámte prosím ihneď Mestskej polícii na bezplatné telefónne číslo 159.
Ďakujeme



Roman Maroš, primátor
13. apríl 2016

Karol Rástočný

Dobrý deň. Vozidlá tam parkujú každý deň vnoci, resp. od návratu z práce až po odchod do práce, takže by som políciu volal každý deň. Zjavne je ale hlavný problém v tom, že si vodiči neuvedomujú predpisy kde je stanovené, že má ostať 6m priestor na vozovke, prípadne nemajú dostatočný odhad na vzdialenosť. Chce to teda trošku systémovejšie riešenie a upozorniť ich na poručovanie pravidiel cestnej premávky dopravným značením.

Ak tam polícia hliadkuje, tak potom si asi nevykonáva svoju prácu dostatočne, lebo každé ráno v tých uliciach vidím minimálne 10 aut, ktoré porušujú predpisy a ešte nikdy som nevidel papuču ani nikoho odťahovať.
11. september 2016

Edo H.

Toto oni neriesia nikde. Este ti povedia, ze nemozu konat, lebo je to sukromna cesta :D
11. september 2016

Karol Rástočný

Sunkromna je, ale odovzdana do spravy mestu. 2x privolana policia pomohla proti blokovaniu garazii par autami co tam pravidelne stavali. Systemove riesenie to ale nie je. Teda nebolo by ho ani treba, keby tu nebolo tolko ludi co nepoznaju vyhlasku (mozno aj ignorantov co nie sú ochotni spravit o krok navyse...) a parkuju vsade kde je kusok niecoho volneho (trava, chodnik, neprehladna zakruta, ...) pripadne zastavuju v krizovatkach a na prechodoch ked nemozu pokracovat v jazde.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania