Parkovanie na trávnikoch v celej Stupave...dokedy?!!!

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Neriešený
meno
KrajsiaStupava Stupava 18. apríla 2016

Na Lipovej už nie sú lipy, ale "vyrástli tam inteligentne parkujúci vodiči".(kedže autonómne parkovanie tieto modely vozidiel ešte nemajú...) Týmto by som chcel poprosiť všetky, ktorým este ostal rozum v hlave, aby radšej parkovali vo svojich dvoroch a nie na ulici. Pohlaď na takúto ulicu mi pripomína ľudí s bezohľadným prístupom k prírode a tým aj samého k sebe. Mali by sme si vážiť, že tu ešte niečo živé rastie a nie ničiť to.
Ak by som to mal nazvať tento príspevok podľa úrovne ľudí, čo takto parkuju, tak by som ho nazval parkujúce socky, ktoré nemajú ani na garaž, alebo väčší dvor...

15. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, oslovili sme aj na základe Vášho podnetu dopravného inšpektora, aby nám dal oficiálne stanovisko za Okresný dopravný inšpektorát ohľadom parkovania na zeleni a požiadali sme ich o súčinnosť pri riešení tohto problému, ktorý je predmetom viacerých zelených plôch na území mesta Stupava.


Martin Zelinka, referát dopravy
22. január 2017

Juraj Benko

Pán Zelinka, máte nejaké správy? Prečo očakávate, že DI vydá stanovisko k zákonu? DI zákony uplatňuje, vykladá ich predsa súd. VZN potrebné k uplatňovaniu práva máte predsa už dávno http://www.stupava.sk/materialy/vzn/VZN_o_Ochrane_ZP_na_uzemi_mesta_Stupava_3-2011.pdf

Predpokladám, že si nemyslíte, že VZN je v rozpore so zákonom a keď si to nemyslí ani prokurátor, tak Vám nič nebráni sa nim riadiť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania