Parkovisko pri trhu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Vladimíra Kotlarikova 05. mája 2016

Dobrý deň, je možné upraviť vjazd na parkovisko pri trhu? Jamy na parkovisku sú už také veľké, že zachvíľu vjazd bude pre obyčajné autá neprejazdný. Určite stačí vjazd zrovnať a zrejme spevniť vrstvou makadamu...Ďakujem Kotláriková

05. máj 2016

Vlado

Dobrý deň. Takéto riešenie úpravy takzvaného parkoviska prinesie len ďalšie tony prachu pre obyvateľov Agátovej ulice. Už 15 rokov márne čakáme kedy sa mesto začne zodpovedne stavať k správe svojho majetku a urobí niečo s Barónovým. Teda okrem predvolebných sľubov a toho, že pred dňami Zelá zrovná šotolinovú plochu bager a takto upravený povrch nás vždy zásobuje novým prachom.
Nehovoriac o dierach v betónovej ceste na Agátovej ulici - špeciálne pred vjazdom na Barónové.
Vysoký živý plot pred Barónovým slúži zasa ako verejné WC.
Vskutku reprezentatívny priestor centra mesta ako sa patrí.
Prajem pekný deň všetkým.
05. máj 2016

Stefan Havran

Pan Vlado ma uplnu pravdu tato lokalita je dlhodobo problemova a najma to vnimaju najblizsi obyvatelia.Toto a mnoho iných problemou je vec hlavne penazi a priorit daných poslancov. Obavam sa ze este dlho to bude ako v mongolsku nakolko momentalna vecsina (ako sledujem zasadnutia) ma uplne iny zaujem ako prach na baronovem .Drzim palce
09. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
priestor Barónového a okolia je vo výlučnom vlastníctve mesta Stupava a ide o plochu s potencionálnom vybudovania centrálnej mestskej zóny. V súčasnosti sme rozbehli aktivity v spolupráci so študentmi STU v Bratislave a riešime tento verejný priestor v rámci budúceho funkčného využitia. Po spracovaní štúdií chceme zapojiť verejnosť na vyjadrenie názoru. Celková realizácia bude závisieť od financií, ale v záujme je mesta je aspoň postupná realizácia v rámci vlastných možností.

Roman Maroš, primátor
09. máj 2016

Miro Kulich

Dobrý den, tiež nesúhlasím s prašným a pripadne ani betónovým parkoviskom, ktoré by mohlo len zvyšovať teplotu ovzdušia a prachu v jeho okolí. Verím, že STU studia bude zameraná na aj týmto smerom. Sypanie prašného povrchu nikomu nedopomáha a betónovanie bez tienenia stromami uz vôbec nie.
23. január 2017

Juraj Benko

Vážení. To "parkovisko" nie je parkovisko, ale nádvorie. Autá sa na túto nespevnenú plochu dostávajú jazdou po chodníku a nie legálne zo strany MKIC. Tie vyjazdené diery tam de jure vôbec nemajú byť od čoho.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania