Rozšírenie ZŠ

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Vladimíra Kotlarikova 06. júna 2016

Dobry den,opatovne sa chcem informovat,ako pokracuje vystavba rozsirenia zakladnej skoly o kontajnerove triedy. Je tu zaver skolskeho roku 2015/16 a zatial nic nenasvedcuje tomu,ze by sa zacali aspon pripravne prace na budovani rozsirenia ZS. Rozumiem,ze sa jedna o montovanu stavbu,avsak treba pripravit stavenisko,vybetonovat zakladovu dosku a pripojit socialne zariadenia na inzinierske siete. Podla vyjadrenia zo skoly sa velmi obavam,ze sa dostaneme do stavu dvojzmennej skolskej dochadzky,co si myslim,ze sposobi malu zburu v radoch rodicov. Dakujem za vase stanovisko.

07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dňa 24.05.2016 bola vyznačená právoplatnosť stavebného povolenia na stavbu „Modulový pavilón ZŠ Stupava“. Po tomto termíne bolo možné uzavretie zmluvy na realizáciu prác. Úspešný uchádzač vo verejnej súťaži podpísal dňa 31.05.2016 zmluvu o dielo. Zmluva nadobudla účinnosť dňa 02.06.2016. V súčasnosti prebiehajú intenzívne rokovania s dodávateľom stavby o začatí prác a plnení harmonogramu výstavby. Obojstrannou snahou je čo najskoršia realizácia a samozrejme aj dokončenie stavby.

Roman Maroš, primátor
14. jún 2016

Eva M.

Ja sa chcem spýtať, či existuje aj riešenie, ak by sa výstavba a zariadenie nových tried nedokončila ku začiatku školského roka? Ďakujem vopred za odpoveď, Eva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania