Nezmyselné dopravné značenie.

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Pavol 12. júla 2016

Aký účel je uvedenej značky, kedže jej platnosť je odhadujem asi tak na 1 meter? Kontroluje vobec niekto osadzovanie spravnosti znaciek?
A veru takýchto zbytočných značiek je viac po Stupave.

13. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná ul. nie je v správe mesta Stupava a nemáme dosah na dopravné značenie na súkromných komunikáciách. Každé dopravné značenie je schválené ORPZ-ODI v Malackách. Odporúčam obrátiť sa na správcu – vlastníka komunikácie a požiadať ho o spracovanie projektu organizácie dopravy a následne prerokovať s ORPZ-ODI v Malackách.

Martin Zelinka, referent dopravy
22. júl 2016

Jozef Mráz

Cesty sa pomenili - pribudli. Značka ostala na pôvodnom mieste. Čo narobíte keď je úradníkom lepšie keď nemusia myslieť... Komunikácie zobrať do správy resp. majetku mesto nechce ( podotýkam za 1 €...) aj napriek tomu, že slúžia všetkým občanom mesta. Potom je takýchto zmätkov po celom meste. Lebo nikto nevie ktorá komunikácia je čia. O mesto dá od všetkého ruky preč... to nie je naša komunikácia, to nie je náš chodník,... iné odpovede tu ani od mesta nečítam. Jedným slovom BORDEL!!!
11. september 2016

Edo H.

Dosah na sukromne komunikacie nemate, ale dalsie stavby povolujete. Tak asi prekontrolujem dokumentaciu a zistim, ze tam vznikaju nezrovnalosti. Vy ste povolili novu cestu a povolili novu komunikaciu, tak sa nevyhovarajte na inych. Vy ste zmenili raz znacenia, tak ste mali aj poriesit zmenu dopravneho znacenia. Dovtedy kym tam ta nova krizovatka nebola, tak dopravne znacenie bolo v poriadku.
26. august 2022

Anonym

Dobrý deň, tento podnet bol zadaný pred 6 r. a dosiaľ má pridelený status "v riešení". Pozná niekto aktuálny stav? Podarilo sa doriešiť optimalizáciu dopravného značenia v spolupráci s okresným dopravným inšpektorátom resp. s príslušným oddelením MsÚ v Stupave?

https://minv.sk/?okresne-riaditelstvo-policajneho-zboru-v-malackach
https://www.stupava.sk/kontakt/kontakty-1/
29. august 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania