Nebezpečné miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Neriešený
meno
Peter 28. septembra 2016

Dobrý deň, upozorňujem na 2 nebezpečné miesta, kde bol spozorovaný zvýšený pohyb a prebývanie asociálnych spoluobčanov "narkomanov nocujúcich v unimnobunke", ďalej vytváranie čiernej skládky v polorozpadnutom objekte a neudržiavané pozemky. Veríme že tento problém sa bude dať rýchlo vyriešiť, nakoľko je to krásna, ticha, rýchlo rozvíjajúca sa nová štvrť s aktuálnou výstavbou 2 nových bytových domov, by asi nikto nebol rád keby sa tam niekomu niečo stalo.

28. september 2016

Katarina

Bezdomovec v opustenej maringotke J. Ondrusa

Dobry den, chcela by som Vas poziadat o zabezpecenie odstranenia starej maringotky na ulici J. Ondrusa ( na pozemku pred stvordomom J. Ondrusa 1 ).
Maringotka je znicena zu niekolko rokov a nastahoval sa do nej bezdomovec ktory zacina znecistovat okolie a z maringotky sa siri zapach. Majitel pozemku by mal byt rovnaky ako pozemku napravo od vstupu na ulicu J. Ondrusa, kde sa zacala vystavba bytoviek. V okoli sa hravaju deti a maringotka s novym najomnikom predstavuje mozne riziko.
07. október 2016

Zuzana

Dobry den, Katarina, Peter,

vlastnikom pozemku stvordomov su majitelia domov. Pozemok, na ktorom sa nachadza maringotka patri niekomu inemu a nie majitelom stvordomov Jana Ondrusa 1-1/C. Zdielam vsak Vas nazor, ze je potrebne odstranit maringotku. Okolie maringotky je znecistene, ale toto maju nastarosti deti, ktore sa zvykli hravat v maringotke a takto v nej robili "poriadok", ze vsetko vyhadzali z nej von... Dalej by mesto malo zabezpecit aj pokosenie pozemkov, alebo vyzvat majitela pozemku.

Ako pise Peter, lokalita je super a je skoda, ze okolie je zanedbane. Dom, ktory je opusteny a zobrazeny vyssie by bolo treba zburat, aby tam nevznikala cierna skladka, stale tam niekto odnasa smeti/odpad. Cesta popri starom dome vediet k rybniku, tu by som navrhla spravit park/cestu k rybniku ako oddychovu zonu.

Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania