Výtlky na chodníku na Cementárenskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Róbert Mifkovič 27. októbra 2016

Dobrý deň, rád by som požiadal o opravu výtlkov a prepadnutí na chodníku na Cementárenskej ulici (úsek vyznačený červenou farbou na mape). Denne tadiaľ chodí mnoho mladých rodín s kočíkmi a určite by to ocenili rovnako ako aj ostatní chodci. Vďaka.

05. november 2016

Adrika

súhlasím s podnetom, a chcela by som dodať, že celá ulica je veeeľmi slabo osvetlená, lampy slabo svietia, resp. sú strašne veľké odstupy, celkom sa bojím po tme chodiť....a ešte ked máte aj nerovný chodník, tak nešťastie je na svete.
13. november 2016

Fero L.

Nechapem preco tento podnet nikto neriesi!!!!!!!!!!
17. november 2016

Miro Kulich

Taktiez suhlasim, ze to treba riesit. Chodci si musia davat pozor a obchadzat tieto jamy od pripojok k rodinnym domom. Predpokladam, ze dokoncenie je na majiteloch rodinnych domov. A presne tak, v noci je ta ulica takmer neosvetlena, a tym padom nebezpecna.
12. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Mesto Stupava opravuje výtlky postupne, prvá fáza už bola vykonaná, v nasledujúcich mesiacoch budú opravy pokračovať až do vyčerpania finančného limitu na túto činnosť. Prvoradé sú však komunikácie.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
12. jún 2017

Róbert Mifkovič

Dobrý deň, predpokladám, že aj Stupavčania-nemotoristi majú ako občania s tu prihláseným trvalým pobytom a platiaci miestne dane nárok na opravené chodníky. Prioritná oprava cestných komunikácií vyznieva veľmi groteskne pri pohľade na havarijný stav niektorých ciest v Stupave. Denne si ničím auto na nevyšpárovanej betónke na Cementárenskej a Agátovej nehovoriac o stave križovatky Hlavná-Školská-Zdravotnícka. Cesty a chodníky treba opravovať priebežne a nie iba pred voľbami.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania