Múzeum

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

Pred Stupavou na ceste I2 boli osadene nove informacne tabule "Muzeum Ferdisa Kostku". Fajn, pomyslel som si, konecne mesto dalo do poriadku tuto kulturnu instituciu - a vybral som sa tam. Lenze na muzeu visi oznam: "Muzeum je ... do odvolania zatvorene". To aspiruje na "najblbsi for roka".

19. november 2016

Vlado

Neviem čo sa Vám na tom nepozdáva.
Mne to naopak príde úplne normálne.
Teda na Stupavu.
Našinec je navyknutý na onakvejšie kúsky.
28. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Dopravné značenie na označovanie kultúrnych a turistických cieľov konkrétne pred vstupom do mesta Stupava v telese cesty I. triedy smer Malacky má v kompetencii Bratislavský samosprávny kraj (BSK), ktorý celý projekt zastrešuje. Vzhľadom k tomu, že múzeum je od roku 2011 pre verejnosť zatvorené, múzejné budovy sú v havarijnom stave, exponáty sú uložené v depozite Malokarpatského múzea v Pezinku a sanáciu múzejných budov pripravuje zriaďovateľ múzea BSK a navyše v súčasnosti nie je možné odhadnúť termín ukončenia pamiatkovej obnovy múzea, Mesto Stupava sa obrátilo na Bratislavský samosprávny kraj s požiadavkou uvedené značenie zakryť, keďže pre obyvateľov a návštevníkov mesta je značenie mätúce.


Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
12. apríl 2017

Moje Meno

este v novembri ste poziadali BSK o zakrytie a nic sa neudialo... minimalne na znacke pri autobusovej stanici. gratulujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania