Zábradlie pre bezpečnosť na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
obyvatelka zahumenskej ulice 22. januára 2017

Prosím zvážte umiestnenie zabradlia na rohu ulíc záhumenská-hlavna(hviezdoslavova) pri firme Okna a dvere ... denne tadial prechadzaju vo vysokej rychlosti vodici ktori kolesami vychadzaju na aj tak uzky chodník. Chodci su tak neustale vystavovaní riziku ze ich niektore z aut zachyti a skoncia pod kolesami a hlavne nakladne auta, ktore by tam ani nemali jazdit su pre chodcov najvacsim rizikom. Navyse v tejto zakrute stavaju bezohladní vodici a chodci nemaju inu moznost ako riskovat vstup na vozovku a ohrozovat seba aj premavku.

11. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Táto komunikácia je v správe Regionálnych ciest Bratislava a cestným správnym orgánom, kompetentným na akékoľvek zásahy do zmien organizácie dopravy je Okresný úrad Malacky. Mesto Stupava aj napriek tejto skutočnosti má snahu v tomto mieste umiestniť priechod pre chodcov s príslušným zvislým a vodorovným dopravným značením, čo by malo vodičov prinútiť znížiť rýchlosť jazdy v tejto križovatke. Umiestnenie zábradlia by znemožnilo uskutočniť tento zámer s umiestnením priechodu pre chodcov. Táto aktivita Mesta je v štádiu vybavovania potrebných stanovísk a súhlasov na príslušných úradoch a dotknutých organizáciách.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
16. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, od zadania podnetu ubehlo viac než 5,5 roka a dosiaľ je "v riešení". Nepodarilo sa medzičasom vyriešiť tento problém? Disponuje zadávateľka informáciou o aktuálnom stave?
18. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania