Parkovanie Okružná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený

Da sa nieco systemove urobit s parkovanim na okruznej ul. Situacia je tu casto neprehladna a je ohrozeny aj prejazd. Dakujem.

15. marec 2017

peter

Pripájam sa k tomuto podnetu.naozaj cesta je niekedy až neprejazdná!Parkovacie miesto pre invalidov nieje označené dopravnou značkou ! Jednoducho ju niekto odstránil.
19. marec 2017

Martin Novotny

Odkedy sa postavil posledny B blok, tak ludia parkuju pozdlz cesty pri vjazde do garaze a krizovatka medzi A2-A3-B je skutocne neprehladna. Navrhujem podibne ako pri zdravotnom stredisku namalovat na tento usek zlatu ciaru.
21. marec 2017

Vlado

Ako ste si už určite všimli samospráva zásadne nereaguje na podnety z ktorých sa neda vytĺcť politický kapitál. Moj podnet, tak ako mnohé iné zostávajú bez odozvy. Keď sa však jedná o bezpracné zviditeľnenie dokáže p. primátor reagovať okamžite. Vyzývam teda obec a jej zastupiteľstvo k výrazne lepšiemu využívaniu tejto app a podnetov od ľudí. Riešenie bezpečnosti a upozorňovanie kompetentných je na obecných pleciach. Taktiež bezodná jama pri výjazde zo zdravotníckej na hlavnú musí byť riešená samosprávou a jej upozornením kompetentných. Na to ste boli zvolení páni. A na okružnej sa asi čaká na zrazenie pobehujúcich detí- lenže potom podám osobne podnet na súd za zanedbanie povinností obce nakoľko boli upozornení.
23. marec 2017

peter

Nerozumiem tomu,prečo tento podnet dostal status (NERIEŠENY)Vie mi to niekto vysvetlit?Pri parkovaní dochádza k porušeniu predpisu o parkovaní !
23. marec 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

pokiaľ samospráva do 14 dní od zverejnenia na podnet neodpovie, status podnetu sa automaticky mení na "neriešený". Podnet sme samospráve odoslali opätovne s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
03. apríl 2017

Juraj Benko

Na čo čakáte páni. Zdvihnite telefón, vytočte 158 a volajte PZSR. 3m v jednom smere, 3m v druhom - ak nie je, tak pokuta. Na druhý deň to isté. Otázka je, či Vás to tiež raz nechytí, ak si tam PZSR zvykne chodiť pre "rychlý prachy".
Systémové riešenia sa robia na začiatku pred výstavbou. Teraz sa už počet miest nedá nafúknuť, preto je samospráva ticho. Oni to vedia a nemajú s tým jednoducho čo urobiť. Na otvorený kanál Vám odpovedia lebo je to "easy to fix" a majú lacné plusové body. Ak by Vám odpovedali na toto, akurát by sa blamovali.
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zákaz parkovania (zastavenia) budeme riešiť vodorovným dopravným značením – žltou čiarou, projekt Zmeny organizácie dopravy je v procese schvaľovania na Okresnom dopravnom inšpektoráte.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
06. september 2017

Vladimir

Peter znacenie pre invalidov odstranila sama Zippka na ziadost Bellacafe....
21. júl 2022

Anonym

V septembri 2019 pribudlo na tomto mieste vertikálne dopravné značenie Zákaz zastavenia a bola vyznačená aj žltá čiara - viď komentár samosprávy pri podnete ID 77600:
https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/77600/okruzna-parkovanie-problemove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania