Výtlky na Karpatskej pri strelnici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Denisa Korinková 22. marca 2017

Časť komunikácie na Karpatskej ulici je v katastrofálnom stave - nespevnený povrch a hlboké jamy . Nerozumiem prečo tento úsek vyzerá ako tankodrom, keď Orechová aj Karpatská až po tento úsek sú v poriadku. Kedy s mesto plánuje opravu?

25. marec 2017

Otilia Erdelyiova

Vás tam chodí omnoho menej, ako sa pohybuje v centre Stupavy. Napríklad Zdravotníckou prejde denne stovky ľudí po nemožnom chodníku do školy, na zdravotné stredisko aj na autobusovú zastávku a to akosi nikto nevidí, že by sa s tým malo niečo robiť. O prašnej a deravej ceste ani netreba hovoriť. Možno si to niekedy niekto všimne.
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

keďže stav Karpatskej ulice treba riešiť komplexne a nie len opravami výtlkov, zaraďujeme úpravu tejto ulice do rozpočtu 2018. O tom, že si táto investičná aktivita posunie do realizácie rozhodnú poslanci MsZ na svojom decembrovom zasadnutí.

Lívia Štulajterová, referent dopravy
02. marec 2018

Vladimíra Kotlarikova

Karpatská ulica - pri Borníku - stav prístupovej cesty

Dobrý deň, chcem sa informovať, kedy mesto Stupava opraví prístupovú cestu do celej lokality Kremenica - je to Karpatská ulica pri býv. strelnici? Takto vyzerá prístupová cesta ( neviem, či je v súkromných rukách, alebo ju spravuje mesto) ale v 21. storočí mesto dopustí aby sme mali v takomto stave komunikácie??? Komunikácie, ktoré sme si museli vybudovať z vlastných peňazí a potom horko-ťažko odovzdať mesto ( mesto ich nechcelo) vyzerajú trošku inak...
15. september 2018

Matej Sedláček

Dobrý deň,

kedy mesto začne riešiť katastrofálny stav Karpatskej ulice? Prečo mesto do vyriešenia daného stavu nezabezpečuje aspoň pravidelnú údržbu a čistenie úseku od amfiteátra vyššie?

Matej Sedláček

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania