MŠ Marcheggská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
renata tesarova 12. mája 2017

Dobrý deň pan starosta,
v mene detí na MŠ Marcheggská by som rada poznala Váš názor a riešenie na dlhodobo tiahnuci sa stav " plesnivej steny" v miestnosti satni u prvakov.
Stav je dlhodobo kriticky, az do tej miery, ze hygienicka v tychto dnoch z okamzitou platnostou zakazala pouzivat priestory satne u prvakov.
Ak poznáte vnutorne priestory skolky, tak viete, ze u prvakov je to alarmujuci priestor, lebo aj WC je tam problematicke, a nemaju ani samostantu miestnost na spanie. Deti takto prisli o satnu, a stav zostal nedorieseny.
Takze v mene nasich deti, by som bola rada, keby ste sa ako mesto viac angazovalo a pomahalo riesit aj neriesene, nejde o komfort, ide o zdravie,
vdaka,

Renata Tesařova

01. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dlhodobo upozorňujeme na zlý stav a modernizačný deficit mestského majetku. Za týmto účelom bol aj v októbri minulého roka vypracovaný materiál s názovom „Aktuálny stav majetku mesta“ (http://www.stupava.sk/galeria/file/oznamy_mesta_2015/prezentacia-majetok.pdf), v ktorom sme sa snažili zachytiť časť nedostatkov s predpokladanou finančnou náročnosťou vzhľadom na rozsah prác. Tento materiál mal hlavne slúžiť pre poslancov mestského zastupiteľstva, v ktorých kompetencii je schvaľovanie mestského rozpočtu. Len na základne finančného krytia môže byť realizovaná aktivita zo strany mestského úradu.

V tomto konkrétnom prípade komunikujeme s pani riaditeľkou MŠ. Aktuálne sa spracováva cenová ponuka ako predpokladaná hodnota zákazky pre rekonštrukciu predmetnej šatne. Po jej výsledku bude potrebne vykonať nevyhnutné práce na odstránení tejto havárie.

S pozdravom

Ing. Mgr. art. Roman Maroš
primátor mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania