Parkovacie značky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
MonikaVyskupova 25. mája 2017

Dobrý deň,
chcela by som upozorniť na neplatné a zavádzajúce dopravné značky, kt. sú umiestnené v obytnej zóne v Cevaservise resp. na ul. Dlhá a Bočná.
Podľa Dopravného Inšpektorátu v Malackách a platných predpisov je povinnosť parkovacie miesto vyhradiť len pre konkrétne vozidlo (ŠPZ) a na jednej dodatkovej tabuli môže byť umiestnených max. 6 ŠPZ.
Na fotografiách sú tak neplatné parkovacie označenia.

28. máj 2017

Jozef Mráz

No tak to sem zvjedavý na reakciu samosprávy, oni sa tak bráňa vyjadrovat k značkám na súkromných pozemkoch, pre MsP Stupava zákony na súkromných pozemkoch neplacá... :-). Pre bytovkú na Dlhej 6 je ešte jedna neplatná značka, pozdĺž cesty. Otočená tak že ju v smere jazdy ani nevidno. No a samozrejme aj vyznačené park. místa keré bráňa v plynulosti cestnej premávky. Sem plný očekávaní co vypadne z kompetentných. :-D
06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie referátu územného rozvoja a dopravy. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.


Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
06. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mesto Stupava, ako príslušný cestný správny orgán na predmetnej komunikácii rieši problém s týmto dopravným značením v spolupráci s dopravným inšpektorátom. Vlastník pozemku – Cevaservis bude vyzvaný na predloženie súhlasného stanoviska Okresného dopravného inšpektorátu k osadeniu dopravného značenia.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
05. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, od zadania tohto podnetu ubehne čoskoro 5,5 roka a jeho status je dosiaľ "v riešení". Vyjadrila sa k tomu miestna samospráva? (dopravné značenie riešia po schválení projektovej dokumentácie Okresným dopravným inšpektorátom PZ v Malackách)
05. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.