Obnova priechodu pre chodcov - Okružná X Budovateľská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Veronika Repášová 06. júna 2017

Dobrý deň,

prosím o obnovu náteru a osadenie zvislej dopravnej značky na priechode pre chodcov na križovatke ulíc Okružná a Budovateľská.
Autá už parkujú nielen v blízkosti priechodu, ale aj priamo na priechode. Keďže chýba dopravné značenie, nie je to ani postihnuteľné.

Ďakujem

VR

20. jún 2017

Andrej

Ono postihnutelne to je, zaparkovane auta tam nenechavaju 3m pre kazdy smer jazdy. Dokonca auto na fotografii neparkuje v smere jazdy. Ja povazujem ale, za najviac nepezpecne to auto, ktore je zaparkovane tesne pri tom druhom priechode pre chodcov na Okruznej. Kazdy den tam to auto stoji a ja vzdy trpnem, aby mi spoza auta, nevybehlo na poslednu chvilu dake dieta.
04. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie referátu územného rozvoja a dopravy. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.

Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia vnútornej a všeobecnej správy
07. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k uvedenému podnetu dáva Mesto Stupava, ako správca predmetnej komunikácie toto stanovisko:
Globálnu obnovu priechodov (vodorovné dopravné značenie) má už Mesto Stupava objednanú a bude zrealizovaná počas týchto letných prázdnin. Zároveň na tomto úseku cesty Mesto plánuje osadiť DZ na zamedzenie parkovania na komunikácii oproti kaviarni – pripravuje sa projektová dokumentácia spolu s ďalšími vybranými problémovými lokalitami v Stupave.


Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
28. júl 2022

Anonym

@Admin: Problém s dopravným značením na Okružnej bol medzičasom vyriešený. Priechod pre chodcov je riadne vyznačený, na hlavnej ceste pri bytovom dome nachádzajúcom sa na pozemku s parc. č. 284/10 bola namaľovaná žltá čiara a takisto tam bolo osadené vertikálne dopravné značenie. Informácia od samosprávy sa nachádza pri podnete ID 77600:

https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/77600/okruzna-parkovanie-problemove

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.