Úprava cesty pri cyklochodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Peter . 09. júna 2017

Poprosil by som Mestský úrad v Stupave o úpravu prístupovej cesty /vyrovnanie/ k nehnuteľnostiam občanov. Po telefonáte na mestský úrad mi bolo odporučené dať podnet cez túto stránku. Komunikácia ohrozuje bezpečnosť cestnej premávky. Pokiaľ viem, cesta je v správe a majetku mesta Stupava. Ďakujem za promtné riešenie problému

14. jún 2017

Jan

Ako cyklista som isiel po cyklochodniku a to bolo nieco strasne, na ceste buldozer nahrubo rozhrnul nejaku zeminu, ci co ,,,, pred časom tam dali asfaltovu karcinogennu drt, ,,,ak preslo auto, tak vsetci na cyklochodniku museli dychat zvireny prach..napad za vsetky prachy ..zvysky asfaltovej cesty ostre hrany pasov buldozera rozbili pri oslabenom podlozi...este tade prebehne 2x radlicou a po zvysku spevnenej cesty neostane nic..a co je najlepsie motorky a auta jazdia po cch a ohrozujú ich bezpecnost...gratulujem za iniciativu.tymto by som poziadal MU aby zabezpecil ochranu sportujucich obcanov od vodicov porusujucich pravidla cestnej premavky na cyklochodniku....
16. jún 2017

Peter .

Si uvedomte že karcinogénny asfalt máte aj pred domom... Ani nás nebaví chodiť po rozbitej ceste. Zákony by mali dodržiavať aj urady a starať sa o prístupové cesty... 30 rokov nie su peniaze na opravu cesty. Hoci pred tým stačilo 2-3 domiešavače betónu a dnes už nestačí ani celá cementáreň.
16. jún 2017

Radovan

Tato cesta je uz viac ako 20 rokov v katastrofalnom stave a nikto s tym nic nerobi!!!!!!
16. jún 2017

Radovan

Myslim ze za 20 rokov poctiveho platenia dani mestu sa mohlo najst aspon 1 rozumne riesenie ako upravit tuto cestu tak aby vydrzala dlhsie ako 2 tyzdne.
16. jún 2017

Radovan

Zaujimave ze v okolitych obciach sa aspon snazia nieco urobit pre obcanov,Tu palti len jedno pravidlo.PLATIT DANE POMALY AJ ZA VZDUCH A DRZAT HUBU!!!!!
22. jún 2017

Peter .

Pevne verím že "oprava" sa bude dočasná a malé diery sa aspoň zaflekujú, však auto asfaltovacie v Stupave je funkčné či nie?
22. jún 2017

Peter .

Oprava cesty...... čo už.
04. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie VPS Stupava. Cesta bola zarovnaná, čistenie cesty sa vykonáva pravidelne a najbližšie sa bude čistiť v priebehu tohto týždňa.

Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia vnútornej a všeobecnej správy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.