Priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Martina Oslancová 10. júla 2017

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať, či by nebolo možné označiť pre mňa chýbajúci priechod pre chodcov pri anglickej škôlke, chodník sa tam dokonca zvažuje, aby bol možný bezbariérový prechod, ale priechod chýba.
Ďakujem

10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie referátu územného plánovania a dopravy. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.

Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
10. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mesto Stupava má v pláne opravu chodníka a rekonštrukciu komunikácie na Zdravotníckej ulici, ktorej súčasťou bude aj doplnenie chýbajúceho dopravného značenia. Keďže nové priechody pre chodcov musia byť riešené bezbariérovým napojením na komunikáciu, toto doplnenie dopravného značenia si vyžaduje aj stavebné úpravy, a preto sa jedná o investíciu časovo aj finančne náročnejšiu, ako by bola bežná obnova existujúceho dopravného značenia. Snahou Mesta je zrealizovanie do konca 2017.

Ing. Lívia Štulajterová
referát oddelenia územného plánovania a dopravy
10. júl 2017

Stupavcanka

Dobry den,
bolo by mozne chodnik umiestnit trosku inteligentnejsie a bezpecnejsie ako ostatne - nie priamo do krizovatky tak ako su mnohe v Stupave ?
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
keďže sa v roku 2017 uprednostnili zrealizovateľné aktivity z hľadiska finančného ako aj časového (chodníky Cintorínska, Marianska, Karpatská, Marcheggska, Železničná, oprava Zvončekovej, úprava križovatky Marianska ...), táto aktivita sa presúva na rok 2018. K vytvoreniu priechodu je treba projektovú dokumentáciu a súhlas stavebného úradu so stavebnými úpravami, ktoré zabezpečia bezbariérový vstup na komunikáciu, preto sa tejto aktivite budeme venovať v nasledujúcom roku 2018.

Lívia Štulajterová, referát dopravy
21. január 2019

Juraj Benko

2019 a nič..
22. január 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
13. máj 2019

M. Lakostikova

Dobrý deň, v akom stave je prosím riešenie tohto prechodu?
14. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, priechod pre chodcov na Zdravotníckej ulici bol medzičasom zrealizovaný. Nachádza sa v križovatke s Hlavnou ulicou a zachytený je na fotografii pri podnete ID 123830. Jeho približnú polohu som označila na ortofoto z webovej aplikácie ZBGIS (prikladám).
https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/123830/hlavna-chodnik-barierovy

https://zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/sk/kataster/detail/kataster/parcela-c/859338/191_1?pos=48.268719,17.031190,19

V rožnej budove nachádzajúcej sa pri Hlavnej ulici (súp. č. 1670) sídlila v minulosti pobočka banky (Slovenská sporiteľňa), neskôr súkromná škôlka, ktorú spomína zadávateľka podnetu a v súčasnosti je tam pekáreň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania