Chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Jozefína Hideghetiová 13. júla 2017

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, kedy dajú do poriadku chodník, ktorý sme my za vlastné peniaze vybetónovali a bol rozkopaný viď obrázky, keď robili na Novej ulici prípojky na káblovku. Veľmi ma hnevá takýto prístup, nakoľko sme poctivý platitelia daní a je zaujímavé, že iné chodníky napríklad na Hlavnej ulici boli urobené z peňazí eurofondov a my čo sme si ich urobili sami, tak je to zničené a nikoho to netrápi aj napriek tomu, že tento kúsok nepatrí nám ale obci.
Môžete mi povedať, kedy dáte doporiadku aj našu ulicu a hlavne chodník a príjazdovú cestu k našej bráne?

13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie referátu územného plánovania a dopravy. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.


Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
14. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

spoločnosť budujúca optickú sieť má povolenú rozkopávku v lokalite, do ktorej patrí aj ul. Nová do 29.9. 2017. Do tohto dátumu spoločnosť Suptel plne preberá všetku zodpovednosť za bezpečnosť cestnej premávky na ul. Nová (chodník aj komunikácia). Po tomto termíne musia rozkopávku riadne odovzdať správcovi komunikácie. Poverenými zodpovednými osobami za spoločnosť Suptel sú: p. Masár 0915/393676, p. Cichra 0908/777373.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania