Obrubník na mestskej ceste na Lesnej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Obyvatel Stupavy 13. júla 2017

Dobry den, tento tyzden si majitelia domu na Lesnej 13 alebo 15 svojvolne dali na mestsku cestu betove obrubniky braniace bezpecnej ceste a zuzili cestu na jednoprudovu. Takto nie je mozne sa vyhnut uz aj na tak uzkej ceste a sposobuje kolizne situacie a zhorsuje uz aj tak katastrofalnu dopravu na Lesnej. Na to nesmu mat pravo ked je to mestska cesta nie? Prosime o odstranenie.

13. júl 2017

Obyvatel Stupavy

Ide o Lesnu 11, a pozemok na ktorom sa nachadza obrubnik je ako vlastnik mest0 Stupava a ma byt na nom inzinierska stavba (cesta, lesna cesta...). Samozrejme tak ako na Lesnej nie je nikde cesta v plnom profile. Ale tento obrubnik si teda majitel postavil na mestsky pozemok a nasa otazka je ci si toto moze robit kazdy ze si postavi na prijazdovu cestu mestkeho pozemku zabrany. Dolezita poznamka ak by to urobili obyvatelia na uzkych miestach Lesnej z oboch stran tak zastavia dopravu. Tento obrudnik znemoznuje cestu. Dakujeme a vopred dakujeme za pomoc
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie referátu územného plánovania a dopravy. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.


Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
14. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pracovníci MsÚ vykonali obhliadku na mieste a Váš podnet bol predložený aj Mestskej polícii. Po prešetrení Mestskou políciou budú vyvodené dôsledky z dôvodu podozrenia na porušenie zákona o cestnej premávke.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
14. júl 2017

Obyvatel Stupavy

Dobry den, dnes tam sice boli aj policajti a hovorili s majitelom ale obrubnik je stale na ceste :( verim ze to nemoze tak ostat
28. august 2017

Obyvatel Stupavy

Dakujeme samosprave za vyriesenie problemu. Obrubnik je odstraneny

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.