Nový chodník na Marcheggskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Róbert Mifkovič 16. augusta 2017

Stupavčania by si iste zaslúžili konečne komunikácie v celom "meste" Stupava na úrovni 21. storočia. Zvážte, či nájdete prostriedky na vybudovanie civilizovaného chodníka na Marcheggskej ulici. Neviem si predstaviť ako tadiaľ chodia mamičky s kočíkmi do parku.

15. august 2017

Róbert Mifkovič

Práve som si všimol, že z rozpočtu mesta na rok 2017 je vyhradených 30 tisíc eur práve na výstavbu nového chodníka na Marcheggskej ulici. Kedy plánujete spustiť výstavbu? Až bude v sneh, bude sa vám robiť zle.
22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie oddelenie územného rozvoja a životného prostredia. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.


Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
18. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

táto časť chodníka nie je zaradená do investičných akcií na rok 2017, schválenie financií v nasledujúcom roku je plne závislé od vôle Mestského zastupiteľstva.

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného rozvoja a dopravy
05. november 2017

Ivcia Tko

Dobry den a co Bitunkova ulica, ta nema ziadny chodnik, chodim tade s troma detmi denne, popravde nenavidim tu ulicu, lebo auta tam chodia otrasne aj napriek retarderu. Minule ani meter od nas isla dodavka obrovskou rychlostou, to uz je bezohladnost. A kedze tam nie je chodnik vela ludi nepozna alebo nedodrzuje pravidla cestnej premavky a nevie po ktorej strane maju chodit, ohozuju tym hlavne seba. Tiez som sofer, ale z tejto ulice navrhujem spravit jednosmerku. Smerom od Marcheggskej by som dala zakaz vjazdu! Prosim Vas robte s tym nieco!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania