Vynovenie cestnej komunikácie Agátová-Cementárenská a ostatné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Uzavretý
meno
Róbert Mifkovič 16. augusta 2017

Nerozumiem ako je možné, že "mesto" Stupava pri rozpočtových príjmoch vyše 7 miliónov eur za rok 2017 vyhradí na opravu a údržbu komunikácií len 1% z rozpočtu (konkrétne 73 000e) ! Neviem, či pán primátor nebýva v Stupave a nejazdí po nej autom ale stav ciest je v celom meste katastrofálny. Myslím si, že mesto Stupava by nemalo mať problém nájsť financie na vybudovanie novej vozovky na uliciach Agátová-Marcheggská-Cementárenská (stará betónová cesta) a zaradiť sa medzi obce, ktoré si všimli, že už je 27 rokov po revolúcii a tiež treba niečo nové vybudovať. Nestačí len donekonečna nechať chátrať komunikácie vybudované za komunistov. V prípade, že mesto aj naďalej bude predstierať, že nemá peniaze na novú cestu, poprosím aspoň o zaliatie výtlkov a nové vyšpárovanie betónovej vozovky. Vďaka.

17. august 2017

Vlado

A to je prosím pekne hlavná prístupová cesta k novo budovanému sídlisku v cementárni so stovkami nových bytov a áut. Ak nebude v dohľadnej dobe vybudovaný diaľničný zjazd Stupava sever spolu s priamym napojením na nové lokality ako Polygón, Lesná, cementáreň, Panské atď., tak budeme onedlho len nostalgicky spomínať na dnešnú dopravnú situáciu a stav komunikácií v Stupave...
18. august 2017

Miroslav Toman

Cesta je v otrastnom stave bolo by ju treba nakomplet opravyt
22. august 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet sme zaevidovali a postúpili na riešenie oddelenie územného rozvoja a životného prostredia. O riešení podnetu Vás budeme priebežne informovať.


Mgr. Zuzana Lovíšková
vedúca oddelenia všeobecnej a vnútornej správy
18. september 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

schvaľovanie rozpočtu a rozdeľovanie finančných prostriedkov do jednotlivých oblastí je závislé od vôle Mestského zastupiteľstva. Voliči, obyvatelia Stupavy musia viac apelovať na pánov poslancov za jednotlivé obvody, aby do svojich priorít začali zaraďovať aj opravy, či výstavbu komunikácií v Stupave. Bez príslušných finančných prostriedkov v rozpočte nemôžeme podniknúť Vami požadované kroky.



Ing. Lívia Štulajterová
referát územného rozvoja a dopravy
18. september 2017

Róbert Mifkovič

Poslanci neziju v Stupave ked nevidia aka je tu situacia?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania