Vytvorenie priechodu pre chodcov- Marcheggská

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
vanda holeščáková 22. októbra 2017

Dobrý deň, chcem Vás požiadať o vytvorenie priechodu pre chodcov na Marcheggskej ulici, ktorá začala byť v poslednej dobe veľmi frekventovaná. Deti tade denne chodia do/zo školy a ako vidieť na fotografiii, chodci musia čakať, kým prejdú všetky autá. Nehovoriac o domiešavačoch, ktoré jazdia do/z betonárky a nedodržujú rýchlosť.
Ďakujem. S pozdravom Holeščáková

24. október 2017

Lucia Slezakova

Už to riešim tu pol roka ... minulý týždeň som sa zastavila za pani Škulajterovou, ktorá mi povedala, že dávali na to peniaze do rozpočtu, bude len na poslancoch, či tento rozpočet "prejde" .... takže možno na jar sa dočkáme. Nechápem ako je vôbec možné, že táto škôlka je tam toľko rokov a nikto toto neriešil. Kde sú poslanci volení touto lokalitou? Hamba im.
26. október 2017

Radovan

Tie domiesavace jazdia tak brutalnou rychlostou ze sa clovek boji byt uz aj na chodnku ked idu po ceste.Nemohla by Mestska policia obcas skontrolovat ich rychlost?V bytovke na Marcheggskej tiez ziju ludia ktori maju aj deti ,ale ked vidime domiesavac ako sa vali obrovskou rychlostou tak sa vsetci praceme z cesty.Je to hrozne ako jazdia nebezpecne a neohladuplne.
26. október 2017

Lucia Slezakova

To je pravda, tie domiesavace ani len nepribrzdia ... proste oni idu a je fakt, ze mi to nahana hrozu hoci som na chodniku.
15. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, riešenie Vášho podnetu sme zaradili do návrhu plánu na rok 2018 a je podmienená vyčlenením financií z rozpočtu 2018. V tomto roku bola vykonaná predpríprava na priechod preložením stĺpu rozhlasu. Keďže by tu bolo vhodné aj zníženie rýchlosti, uvažujeme s vyvýšeným priechodom (ako na Zdravotníckej pri zdravotnom stredisku). Predpokladáme, že tento priechod bude určite jednou z priorít roku 2018.

Ing. Lívia Štulajterová,
oddelenie územného rozvoja a životného prostredia
referát územného plánovania a dopravy
Mestský úrad Stupava
22. január 2020

Katarina Sirotova

Na Marcheggskej pred materskou skolkou chyba priechod pre chodcov. Je to frekventovany usek, kde prechadzaju deti, skolaci, matky s kocikmi a ani jedna z 2 krizovatiek nema vyznaceny priechod. 2.krizovatka je pri sukromnych potravinách pri Bitunkovej.
22. január 2020

Lucia Slezakova

Ale ved priamo pred Materskou školou bol teraz nedavno vytvoreny priechod pre chodcov prave na zaklade mojho podnetu
22. január 2020

Lucia Slezakova

Ale ved priamo pred Materskou školou bol teraz nedavno vytvoreny priechod pre chodcov prave na zaklade mojho podnetu
17. február 2020

Katarina Sirotova

Marcheggská-priechod pre chodcov-chýbajúci

Pozdlz celej Marcheggskej chýbajú oznacene priechody pre chodcov.
17. február 2020

Katarina Sirotova

Áno, priamo pred budovou skolky je novy priechod. Ale vertikalne znacenie priechodu pre chodcov chyba na danej krizovatke ešte z druhej strany, aby mohli ludia bezpecne prechádzať. Taktiez ďalšia krizovatka, kde sa krizia Marcheggska s Bitunkovou. Ked uz nie su v Stupave poriadne chodniky (na mnohych miestach žiadne), tak treba postupne zabezpečiť aspoň priechody pre chodcov.
26. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako môžete vidieť na priložených fotografiách podnet bol vyriešený.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
26. február 2020

Katarina Sirotova

Nie, podnet nebol vyrieseny. Ked budete citat pozorne a pozriete si aj priložené fotografie zistíte, ze som myslela dalsie chybajuce priechody na rovnakej ulici.
27. február 2020

Radovan

Mesto Stupava robi velmi malo pre svojich platiacich obyvatelov dani!!!A ked uz aj nieco urobi tak si o sebe predstavitelia mesta myslia ze je to to najlepsie co mohli pre obyvatelov mesta urobit.Je to strasna slabota to co sa robi pre obyvatelov.Chybaju chodniky,opravene cesty...Zastarale verejne osvetlenie sa bude menit az do roku 2050,pokym bude cele vymenene.Ostatne obce na Zahori maju uz davno Led osvetlenie v celej obci,,,Len v Stupave sa nic neda,lepsie povedane NECHCE SA!!!!Hanba zastupcom mesta ktori uz mnohoi rokov drancuju mesto Stupava a pre obyvatelov robia minimum....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania