Verejné osvetlenie Marcheggská, Lipová,Dlhá

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Martina 16. januára 2018

Dobrý deň,
prosím Vás dokedy budú trvať tie časté výpadky verejného osvetlenia na uliciach Lipová ,Marcheggská, Dlhá a priľahlé ulice.Totálna tma a pri tomto počasí ísť pešo po zľadovatelých cestách a chodníkoch je katastrofa. Môžu si kompetentný vyskúšať.
Obyvateľka Lipovej

03. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v rámci každoročného materiálu "Aktuálny stav majetku mesta", ktorý predkladáme poslancom MsZ pred schvaľovaním rozpočtu, upozorňujeme na zlý technický stav verejného osvetlenia v Stupave. Vypracovali sme audit verejného osvetlenia ako aj ponúkli možnosti financovania. Celková investícia na rekonštrukciu verejného osvetlenia je na úrovni 1,6 mil. eur. Rozsah prác je podmienený objemom financií, ktoré poslanci schvália na realizáciu. Poslanci pre rok 2017 schválili čiastku 80 000 eur, za ktorú sa zrekonštruovalo verejné osvetlenie na ulici Zdravotnícka, Bezručova a Budovateľská. Pre rok 2018 je schválená suma vo výške 70 000 eur, za ktorú sa bude rekonštruovať verejné osvetlenie na uliciach J. Kráľa, Mlynská, Zemanská, Záhradná a Agátová.


Roman Maroš, primátor
31. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obdržal som informáciu z VPS Stupava:
"Závady na V.O. boli odstránené"

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
03. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, podľa informácie samosprávy z Jan 2020 boli závady na verejnom osvetlení odstránené. Tým pádom by bolo možné zmeniť status podnetu, ak súhlasí zadávateľka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania