Cesta v dezolátnom stave v obývanej oblasti - Nová Stupava

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Maroš Štrajanek 19. februára 2018

Po ceste sa takmer nedá prejsť autom, množstvo hlbokých výtlkov, keď to v zime namrzne výtlky sú také veľké že autá tam chytajú podvozok je tam reálne riziko poškodenia auta.

Prosíme o urýchlené zabezpečenie opravy cesty.

19. február 2018

Maroš Štrajanek

Cesta 2.časť obývaná časť Nová Stupava

Výtlky, rozbitá cesta a naplaveniny z nespevnenej cesty. Dlhodobo zanedbaná cesta v obývanej časti.
Prosíme o návrh rozumného riešenia, ktoré vydrží viac ako 3 týždne keď sa cesta zasype štrkom....
Oba úseky cesty pred rodinnými domami sú v horšom stave ako lesné cesty v okolí...
21. február 2018

popo

začínam byť skeptický voči opravám/tvorbe ciest v stupave, ked som si pozrel návrh rozpočtu na r. 2018, okrem vybudovania parkoviska pri zdravotnom stredisku na ktoré bolo vyčlenených 30tis€.Lebo potom tam už nevidím iné fin. prostriedky na nové cesty v stupave. Tak ako sa už dávno slubuje nový asfaltový koberec na štúrovej a iných podobných uliciach (a nie je ich málo v stupave) tak podobný osud postihne aj vyššie odfotenú cestu. :-(
09. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš podnet. Na Vami označenej účelovej komunikácii sa vykoná nevyhnutná údržba v jarných mesiacoch tohto roku.

S pozdravom

Ing. Lívia Štulajterová
referát územného plánovania a dopravy
05. november 2021

Andrea Darášová

Nová -cesta-rozbitá (väčší úsek)

Prosím kompetentých o zrovnanie Lesnej ulice. Už sa tu vážne nedá jazdiť. Obyvatelia Lesnej musia zakaždým prosiť aspoň o prehrnutie cesty. Iné časti Stupavy sú opravované, zveľaďované a na nás sa zabúda. Aj my platíme tomuto mestu dane! A nemáme tu ani pouličné osvetlenie. Aj keď stĺpy tu sú.
Andrea Darášová
05. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve. Pre osvetlenie na tejto ulici už evidujeme nasledovný podnet: https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/100324/nova-osvetlenie-chybajucenedostatocne

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, pôvodný podnet pána Maroša sa týka rozbitej cesty pri odbočke z Novej ulice pred Oborou (v zákrute, smer do lesa) - na mnou vloženej ortofoto je vyznačená červenou šípkou. Občania na tento problém dlhodobo poukazovali, napr. v podnete ID 40038 (05/2017). Premávajú tadiaľ aj ťažké mechanizmy a stroje Lesov SR, preto zrejme dochádzalo k častejším problémom resp. poškodeniam. Časť tejto komunikácie bola nedávno zrenovovaná - zrejme pomohla aj účasť verejnosti na rokovaní MsZ a otvorenie dialógu s Lesmi SR, ktoré finančne prispeli. Vyjadril by s k tomu zadávateľ?
https://www.odkazprestarostu.sk/stupava/podnety/40038/cesta-v-obyvanej-oblasti-obora

V Nov 2021 sem bol pridaný podnet pani Andrey, hoci ten sa týka Lesnej ulice, nie Novej. S veľkou pravdepodobnosťou ide o dve odlišné lokality, ktorých spoločným menovateľom sú rozbité a neudržiavané cesty. Ortofoto oboch ulíc prikladám.

Problém s verejným osvetlením, ktorý je uvedený v podnete ID 100324 (09/2020), bol pravdepodobne za autobusovými zastávkami na Obore v smere na Borinku (zastávka v smere od Borinky do centra Stupavy je na ortofoto vyznačená žltým bodom), zadávateľka totiž spomína "koniec Novej ulice" (po ľavej strane tam prebehla výstavba).
18. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania