Ulica Ferdiša Kostku - auto zasahujúce do chodníka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Zuzana 14. marca 2018

Prosim o upovedomenie vodica vozila (vid obrazok), ktory kazdy den parkuje svoje vozidlo pred svojou branou do dvora a takto obmedzuje chodcom vyuzivanie chodnika (kufor vozidla zabera skoro cely chodnik). Nie je to sem tam, takto parkuje kazdy jeden den. Rodic s kocikom nema sancu prejst okolo auta, aby nezisiel z chodnika na cestu. Podla zakona musi ostat chodcom 1,5 metra, tu samotny chodnik nema 1,5 metra. Auto parkuje na ulici Ferdisa Kostku, hned oproti hotelu Trenkwalder. Dakujem za vyriesenie problemu.

26. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe Vášho podnetu hliadka mestskej polície riešila podnet s majiteľom vozidla. Vozidlo by už v budúcnosti na uvedenom mieste nemalo stáť.

S pozdravom

Milan Válek
náčelník mestskej polície
03. apríl 2018

Karol Rástočný

Dobrý deň. Včera som prechádzal toho ulicou a vozidlo tam stojí aj naďalej.
03. apríl 2018

Zuzana

Auto tam nestoji jedine vtedy, ked je majitel vozidla v praci, alebo asi na nakupoch/navstevach. Pocas vikendov, sviatkov, poobede, vecer, skore rano tam auto stale parkuje. Majitel ma celu zalezitost podla mna "na haku"...
11. apríl 2018

andrea

Dobry den,
nic sa nevyriesilo, to auto tam stoji stale. MAmicky s kocarmi,ale aj male deti su odkazane na obchadzanie cez vozovku, ktora je frekventovana.
12. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme samospráve zasielali 3. apríla opätovne s prosbou o opätovné vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
02. máj 2018

Moje Meno

co brani mestskym pandurom dat mu pokutu? nie je niekde v legislative uvedene, ze moze auto na chodniku parkovat len v pripade ak ponecha 1,5m volneho??? keby mestskaci neboli darebaci, v priebehu tyzdna mu opakovane ulozia pokutu a som viac ako presvedceny, ze majitel nebude nadalej plesnivy si otvarat branu a parkovat vo dvore. A rovnako treba postupovat voci vsetkym ostatnym darebakom parkujucim obdobnym stylom po celej stupave...
05. august 2020

Marian

Toto auto tam stale pravidelne parkuje.
05. august 2020

Zuzana

Dobry den, Marian,
ano, aj ja som si to opat vsimla. V roku 2018, asi po upozorneni sa to zlepsilo, dotycny prestal takto parkovat. Momentalne je to opat ako na obrazku, niekedy stoji aj auto zaparkovane cez cely chodnik...
V Stupave je parkovanie vecny problem... Parkovanie v pesej zone, na ceste, na chodnikoch, trave, okolo kostola... Verim, ze raz bude niekto v mestskom zastupitelstve, co sa bude touto tematickou zaoberat. Skor by som riesila cyklotrasy.
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prosím, v prípade nesprávneho parkovania, volajte MsP Stupava na čísle 159, ktorá vyšle hliadku na dané miesto.
05. august 2020

Zuzana

Dobry den,
dakujem za odpoved, na zaklade ktorej mam tympadom kazdy den volat mestsku policiu, namiesto toho, aby proaktivne mestski policajti zasli za vynnikom a skusili mu opat vyjasnit situaciu, ze takto sa nema parkovat? Ale OK, skusim to najprv zavolavim a uvidime, ci sa nieco zmeni.
10. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v prípade, že nepomôže volanie na MsP, prosím, informujte nás o tom. Potom uveďte dátumy a časy, kedy ste MsP volali, aby to bolo možné riešiť so zodpovednými. Ďakujem.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania