Nový pediater v Stupave - poskytovanie informácií

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Zdenka 21. marca 2018

Keďže nástup nového pediatra sa posúva, bolo by vhodné aby bola verejnosť PRAVIDELNE (nie posledný deň v mesiaci) informovaná o aktuálnej situácii (teda o fáze riešenia), informovať o prípadných zdržaniach a uviesť aký termín nástupu je reálny. Veľa ľudí túto informáciu potrebuje pre rozhodovanie či čakať na nového pediatra alebo teda predsa len nakoniec riešiť náhradného (napr. očkovanie vyžaduje vyžiadanie a zaslanie karty z BSK náhradnému pediatrovi a môže to trvať týždne).
Pritom by pomohlo riešenie ak by Stupava na svojej FB stránke uvádzala raz týždenne status s popisom aká činnosť prebieha alebo na čo sa čaká a aký je odhadovaný reálny termín nástupu.

Ďakujem

23. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k dnešnému dňu je stav nasledovný : Mesto odovzdalo priestory pre ambulanciu pediatra. Pán MUDr. Száz si zabezpečuje vybavenie a zariadenie ambulancie, ktoré sú nevyhnutné k jej schváleniu príslušnými orgánmi a vybavuje administratívne povolenia.
Otvorenie ambulancie očakávame v najbližších dňoch.

S pozdravom



Mgr.Helga Csalavová
vedúca majetkovo-právneho oddelenia
Mestský úrad Stupava
05. apríl 2018

Petra

Dobrý deň,

Budúci týždeň sú zápisy do škôlok, kde v prihláške je nutné potvrdenie od detského lekára. Karty máme niekde v depozite, keďže za pár dní už bude pán doktor ordinovať, ako už avizujete niekoľko mesiacov, čakáme do poslednej chvíle aby sme neuzatvárali zmluvu s iným doktorom. Kedy je konkrétny termín nástupu pána MUDr. Száza?

Ďakujem za informáciu.
02. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je uzatvorený a vyriešený. Nový pediater spustil svoju ambulanciu v polovici júna.

Mgr.Helga Csalavová
vedúca majetkovo-právneho oddelenia
Mestský úrad Stupava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania