WEBstránka - zverejňovanie oznamov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Uzavretý
meno
Anonymný užívateľ 27. marca 2018

Dobrý deň,
prosím o zverejňovanie úmrtí a narodení, keďže nemáme rozhlas. Zároveň prosím o zverejňovanie prípadného hlásenia na webstránke mesta. Skúste si zobrať príklad zo stránky http://www.obeczohor.sk/ . Keď to vedia na "dzedzine", tak by sme to mohli vedieť aj my v meste! P
Alebo prosím oznámiť, kde sa toto všetko na tej novej stránke nachádza.

11. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Váš podnet týkajúci sa zverejňovania informácií o narodeniach, sobášoch a úmrtiach na webovom sídle mesta Stupava.
Súčasný koncept internetovej stránky mesta s takýmto typom informácií nepočíta. Mesto nemá povinnosť takéto informácie zverejňovať a dotknuté osoby alebo ich príbuzní by mohli zverejňovanie takýchto informácií považovať za zásah do svojho súkromia.

S pozdravom


Pavol Baxa
ved. odd. všeobecnej a vnútornej správy
12. apríl 2018

Anonymný užívateľ

No to je pekné, že to nie je povinnosť, ale keďže nemáme noviny a ANI rozhlas, tak by to mohlo byť aspoň na webe. Akože predtým sa to mohlo, aj na pôvodnej stránke a zrazu to niekomu vadí? Alebo skôr sa Vám s tým nechce zaťažovať, lebo musíte osloviť zhotoviteľa webu a to by niečo stááálo a niekto by to tam musel dávať a pani Vrábelová by zrazu mala veľa roboty, však?! Občanov máte pekne krásne v paži!!!
Tak vám ďakujem za "vyriešenie" problému...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania