Vrak na križovatke Moyzesova - Štúrova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Juraj 04. apríla 2018

Priblizne od oktobra 2017, kedy bolo vozidlo účastníkom dopravnej nehody na spomenutom mieste, teda na križovatke ulíc Štúrova a Moyzesova, tam vozidlo s EČV 752DL stojí a zavadzia na dosť nebezpečnom a neprehľadnom, okrem toho ho medzičasom začal niekto aj rozoberať na súčiastky.

19. apríl 2018

Juraj

Toto mi prislo do mailu:

S ľútosťou Vám oznamujeme,
že pri riešení podnetu Vrak na križovatke Moyzesova - Štúrova do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený.

Veríme, že Vás neúspech neodradí od pridania ďalších podnetov a ďakujeme za Váš záujem a spoluprácu, bez ktorej by riešenie podnetov prostredníctvom nášho portálu nebolo možné.

Prepacte, ale ten vrak tam stale je, staleho ludia rozoberaju, tak nechcem, aby sa vsetko vyriesilo len tak, ze tento odkaz oznacime za nerieseny!!!!
20. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samosprávu sme opätovne požiadali o reakciu na podnet.

S pozdravom,
Juraj Hurný
[email protected]
30. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Táto záležitosť sa rieši, Vlastník auta bol vyzvaný, aby auto odstránil z verejného priestranstva, čo v stanovenom termíne nevykonal. Mesto Stupava dalo objednávku na odtiahnutie vozidla na určené parkovisko firmou P + K, s.r.o., Vajnorská 89, Bratislava.


RNDr. Božena Orgoňová
referát odpadového hospodárstva
MsÚ Stupava
19. máj 2018

Juraj

Sico po viac ako dvoch tyzdnoch, ale od vcera tam vrak nie je. Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania