Vozidlo bez EČV

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Moje Meno 04. apríla 2018

Vozidlo bez ECV, podla vyzoru nepojazdne, pod vozidlom olejova skvrna... Podla platnej legislativy na verejnom priestranstve asi vozidlo bez ECV nema co porabat, kedze je nesposobile na prevadzku. Aby sme sa vyhli nedorozumeniu a odpovedi typu, posunuli sme to nariesenie, ziadam bud vyzvat majitela na sprevadzkovanie vozidla a samozrejme to aj v lehote skontrolovat, v opacnom pripade vozidlo odporucit na ekologicku likvidaciu a samozrejme to tiez skontrolovat. Je neziaduce, aby podobne vozidlo spatilo vzhlad okolia a zaberalo parkovacie miesto pri bytovke.

02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Váš podnet. preskúmaním sme zistili, že vozidlo bolo bez ŠPZ jeden deň z dôvodu zmeny majiteľa. V súčasnosti má vozidlo novú ŠPZ a teda nepredstavuje odpad v zmysle príslušných právnych predpisov.

S pozdravom

RNDr. Božena Orgoňová
referát odpadového hospodárstva
MsÚ Stupava
02. máj 2018

Moje Meno

Pani Orgonova, zial nemate pravdu, uz len v tom, ze na vozidlach je umiestnene ECV. Auto tam stalo bez evidenych cisel dlhsie ako jeden den... nic to nemeni na fakte, ze uz viac ako mesiac je bez pohybu a zabera verejne priestranstvo. nehovoriac o prevadzkovych naplnach, ktore vytiekli z vozidla. Navyse, v pripade, ze sa meni majitel, je potrebne vozidlo pristavit na kontrolu identifikatorov, co urcite nebolo urobene, kedze ako sama tvrdite, vozidlo stalo bez evidencnych cisel kvoli zmene majitela. Mam teda zato, ze nebol dodrzany pri zmene majitela ako tvrdite uradny postup...
11. jún 2018

Moje Meno

Dlhodobo nepojazdne vozdilo

Dlhodobo odstavene nepojazdne vozdilo Mercedes ECV MA243DZ. Ziadam vyzvat majitela na odstranenie a zaroven vyrubit dan za zabratie verejneho priestranstva. Rovnako uviest pozemok do povodneho stavu, tj. vycistit, nakolko z vozidla vytiekli prevadzkove kvapaliny. Je neakceptovatelne, aby si niekto byvajuci v podnajme z verejneho priestranstva pred bytovkou spravil skladisko starych vrakov a zaberal minimalne stvrt roka miesto na parkovanie.
11. jún 2018

Odkaz pre starostu

Samospráva bola opätovne vyzvaná k reakcii na tento podnet.

S pozdravom,
Juraj Hurný
[email protected]
09. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa našich informácií uvedené motorové vozidlo už neparkuje na danom mieste.

S pozdravom

Denisa Komíneková
Marketing a PR
Mestský úrad Stupava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania