Vrak automobilu na Ulici Marcheggská 65/67

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Radovan 23. mája 2018

Dobrý deň.Na ulici Marcheggska 65,hned oproti bytovemu domu je dlhodobo odstavene oranžove vozidlo,ktore nema EČV.Blokuje parkovanie inych vozidiel ktore v danej lokalite maju problem s najdenim parkovacieho miesta.Pravdepodobne aj druhe vozidlo ktore sa tvari ,že tam parkuje (vozidlo je vidiet na fotke hned napravo od oranžoveho vozidla) bude len odstavený vrak,parkuje tam už niekolko mesiacov bez pohybu a takisto blokuje parkovanie ostatných vozidiel.Ďakujeme sa skoré vyriešenie problému.

08. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Váš podnet. Na jeho základe mestská polícia vyzvala vlastníka, aby odstránil nepojazdné vozidlo. Výzva sa dáva na 60 dní a v prípade neodstránenia vozidla budeme ďalej konať podľa príslušných predpisov.

S pozdravom



RNDr. Božena Orgoňová
referát odpadového hospodárstva
MsÚ Stupava
20. september 2018

Radovan

Dobry den.Uvedene oranžové vozidlo tam este stale stoji.Pytam sa kde nastala chyba ked mesto Stupava nie je ochotne vozidlo dat odtiahnut?Nie su peniaze ako vzdy na nic?
13. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, podnet bol zadaný pred 4 r. a jeho status je dosiaľ "v riešení". Nepozná náhodou zadávateľ aktuálny stav?
14. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

kontaktovali sme zadávateľa podnetu s otázkou na stav riešenia.
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania