Nedokončené práce na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Andrea Tomeckova 13. júna 2018

Dobrý deň, chcem poukázať na nedokončenú prácu na chodníkoch zo začiatku mája 2018. Takto to tam zostalo po robotníkoch, každý deň obchádzajú ludia po ceste a riskujú životy, hlavne deti, okolo zdravotného strediska sa nedá prejsť a pri Ružovej ul. to isté....Chcem sa spýtať dokedy to bude vyzerať ako na Balkane? Musí niekoho zraziť auto, aby sa to dalo do pôvodného stavu? Ďakujeme za odpoveď pán primátor.

17. jún 2018

Róbert Mifkovič

Oprava IS na Zdravotníckej - termín dokončenia

Dobrý deň, mohli by ste ma prosím informovať ku ktorému dátumu je plánované ukončenie prerábky inžinierských sietí? Ako je možné vidieť aj na fotografii, nie je doriešená náhradná trasa pre chodcov, napríklad aj pre mamičky s kočíkami. Prosím vás o nápravu (dočasný prechod pre chodcov alebo iné riešenie). Ďakujem.
19. jún 2018

Peter

Rozkopana Zdravotnicka

Dobry den,

Rad by som sa opytal ako dlho bude Stupava - MESTO, tolerovat tuto jamu a pristup zhotovitela a ci bude dovtedy zohladnena aspon bezpecnost chodcov.

Takmer 2 mesiace je rozkopana Zdravotnicka ulica:
- jedna z najrusnejsich ulic v Stupave, denne nou prejde stovka deti,
- znepriechodnena cela sirka chodnika priamo v krizovatke bez obmedzenia rychlosti motorovych vozidiel,
- ziadne dopravne znacenie varovanie na chodcov a nahradny prechod pre chodcov.

Ten oznam "Je nam to LUTO ..." je uz len genericky vysmech, pretoze keby to tak aj bolo je tu vidiet poriadny pristup.

Dakujem,
Peter
19. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa informácií od zástupcov spoločnosti, ktorá realizuje predmetnú stavbu - rekonštrukciu plynovodov v Stupave, bude v najbližších dňoch rozkopávka na Zdravotníckej ulici ukončená a terén uvedený do pôvodného stavu. V súčasnosti prebiehajú práce na realizácii tzv. "ostrého prepoja", kedy bude nová/zrekonštruovaná potrubná sieť napojená na existujúci plynovod a postupne uvedená do prevádzky.

Ing. Lívia Štulajterová
Referát územného plánovania a dopravy

28. jún 2018

Peter

Ubehlo dalsich 10 dni, chodci nadalej nemaju bezpecne prostredie na prechod ulicov. Urcite dovre ciete ze tam nechodi 10 ludi a 5 aut denne.
03. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dnes bude chodník po realizácii rekonštrukcie plynovodu uvedený do pôvodného stavu. Ukončenie prác je v poobedných hodinách. Za zdržanie a prípadné nepríjemnosti sa ospravedlňujeme. Podnet je uzatvorený a vyriešený.

Ing. Lívia Štulajterová, referent územného plánovania a dopravy
03. júl 2018

Peter

Dakujeme!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania