Chýbajúce označenie a zastrešenie zastávky Stupava - štadión

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Hlas Parku 22. augusta 2018

Na Novej ulici smerom z Borinky chýba označenie zastávky Stupava - štadión. Nehovoriac o tom, že by tam bol vhodný aj prístrešok. Smerom do Borinky je zastávka aj s prístreškom, pritom týmto smerom sa obvykle iba vystupuje. Ľudia, ktorí ráno čakajú na opačnej strane (smerom centrum, Bratislava) stoja na neoznačenej zastávke bez prístrešku na príjazdovej ceste k nejakému domu. Jedine sa dá skryť oproti na zastávke, ale vzhľadom na rastúce množstvo áut v tejto lokalite je nebezpečné prebehovať bez prechodu pomedzi autá na prichádzajúci autobus. Prechod pre chodcov by sa tam tiež hodil, keďže chodník je iba na jednej strane a na zastávku do mesta sa tiež treba dostať.

07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

k Vášmu podnetu uvádzame:

mesto Stupava požiada príslušného dopravcu "Slovak Lines" o stanovisko k zriadeniu novej autobusovej zastávky na Novej ulici v smere od Borinky do Stupavy a takisto na opačnej strane niekde v oblasti Obory. Takisto sa k návrhu musí vyjadriť aj príslušný správca cesty, keďže tým sú Regionálne cesty Bratislava a nie mesto Stupava.

Ing. Lívia Štulajterová
Referát územného plánovania a dopravy
Mesto Stupava
15. september 2022

Anonym

@Admin: Dobrý deň, autobusová zastávka pri štadióne (Nová ulica, smer od Borinky) bola medzičasom zriadená. Je síce riadne označená, avšak prístrešok pre cestujúcich ako aj priechod pre chodcov tam chýbajú - dôvody by mala poznať miestna samospráva. Aktuálnu fotografiu zastávok v oboch smeroch prikladám.
18. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.