Okružná-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

Vyriešený
meno
Miroslava 09. januára 2019

Dobry den, prosim o pravidelnu zimnu udrzbu chodnika nad potokom na konci Okruznej ulice (pred krizovatkou s Vajanskeho). Po lade sa do kopca neda vyjst.

11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o zimnú údržbu v meste Stupava sa stará spoločnosť Verejnoprospešné služby Stupava. Uvedomujeme si, že nie všetky chodníky sú ihneď upravené, žiaľ, na legislatívne zmeny, ktoré vstúpili do platnosti 20. mája 2018, nie sú finančne, technicky ani počtom pracovníkov pripravené žiadne mestá a obce, nakoľko v tom čase už mali obce schválený rozpočet na daný rok. Prioritne sa upravujú priestory pri zastávkach, priechodoch pre chodcov, chodníky popri Hlavnej ceste a pri škole, potom postupne ostatné. Počas kalamitných dní boli v teréne sú všetky posypové mechanizmy aj pracovníci, žiaľ, nie je v ľudských silách mať upravené všetky cesty a chodníky naraz v jednom okamihu. Daná problematika je každý deň prezentovaná aj v médiách, mnohé mestá ju riešia výzvou občanov o súčinnosť, aby aspoň pred svojou nehnuteľnosťou pomohli udržiavať chodník.
Vrátim sa však späť ku konkrétnej ulici z vášho podnetu - chodník na konci Okružnej ulice. Pracovníci VPS-Stupava ho upravili, aby bol opäť schodný a chodci nemuseli využívať na presun cesty.

S pozdravom
Kto? Odd. marketingovej komunikácie a PR, Verejnoprospešné služby
Kedy? ASAP

Denisa Komíneková
Marketing a PR
Mestský úrad Stupava
11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

spomínaný chodník sme boli zdokumentovať aj dnes, je v poriadku (pripájame fotografiu).

Príjemný deň.

Denisa Komíneková
PR a marketing
Mestský úrad Stupava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania