Ferdiša Kostku-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení
meno
Pekka 20. februára 2019

Na ulici Ferdisa Kostku mame 2 odbocky na Bitunkovu ulicu (oznacene na obr 1 a 2), ktore su mimoriadne uzke pre 2 motorove vozidla. Navrhujem preto zadat tento podnet komisii Dopravy a prehodnotit, ci nie je mozne zapezpecit IBA jednosmerny prejazd, tak aby nedochadzalo ku koliznym situaciam. Niekolko krat som bol svedkom, ako auto cuvalo spat na ulicu Ferdisa Kostku alebo Bitunkovu, cim sposobilo nebezpecnu situaciu pre auta iduce po tychto frekventovanych komunikaciach.Navyse v pripade, ze na D2 je nehoda, motoristi prichadzajuci zo smer Lozorno vyuzivaju tieto odbocky z Ferdisa Kostku na napojenie sa na Bitunkovu ul., aby sa vyhli zapche na Hlavnej ul.,Bitunkova ulica nie je stavana na prejazt velkoho mnozstva aut, hlavne ked tam nie je chodnik a pohybuju sa po nom deti iduce do skoly.

21. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, materiál sme poslali Komisii dopravy, infraštruktúry a informačných technológií, zároveň sme telefonicky kontaktovali predsedu komisie a informovali sme ho o danej problematike. Po zasadnutí komisie nám poskytnú vyjadrenie k Vášmu podnetu.
Kto? Komisia dopravy, infraštruktúry a informačných technológií
Kedy? Návrhy na vyriešenie podnetu po zasadnutí komisie

S pozdravom
Denisa Komíneková
PR a marketing
Mestský úrad Stupava
21. február 2019

Moje Meno

ta druha odbocka/ulica konci na strane s ul. ferdisa kostku neidentifikovatelnym ukoncenim v chodniku za ktorym je su vysypane kamene. Navyse v nej pravidelne stoji auto a vzhladom na sirku ulice uz potom nieje mozne prejst dalej autom...
18. august 2019

Michal Barut

No prvá odbočka z ul. Ferdiša Kostku vôbec neexistuje (na obr. č. 2), nakoľko sa jedná o chodník pre peších, kt. im skracuje spojenie medzi ul. Ferdiša Kostku a ul. Bitúnkovou. Stojace auto/dodávka v uličke patrí vlastníkovi priľahlého domu. Zrejme ste mali na mysli napojenie z Družstevnej ul.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.